Se ia una bucata non-localnica. Nevoita nu doar sa se mute intr-un oras nou, ci sa schimbe cam tot in viata sa, incepand cu jobul si terminand cu una din pasiunile sale – mersul pe jos. Asa ca iata-ma in Brasov, complet straina si, mai important, nevoita din motive medicale sa dau de permis. Mare tristete mare. Nu aveam cui sa cer un sfat, asa ca m-am lasat pe mana prietenului meu, Domnul Google, care odata ce am dat enter dupa scoala de soferi Brasov ,mi-a afisat cu generozitate multe optiuni.

Nu stiu cum de am dat click fix pe scoala de soferi InstructorulTau.ro , tind sa cred ca pur si simplu mi-a placut denumirea, cert este ca am fost placut impresionata de o prezentare bine organizata, fara brizbrizuri inutile, unde lucrurile erau scrise negru pe alb si unde oameni diversi spuneau doar de bine.

Acest aspect m-a pus de fapt putin pe ganduri, chiar sa nu fie nimic de imbunatatit macar, daca nu de reprosat? Am zis sa fac o incercare, o vizita inopinata, ca sa ma conving, avand de partea mea elementul surpriza, ca oamenii chiar stiu sa lucreze profi. Practic, combinatia castigatoare asta a fost, cercetarea online si vizita offline m-au convins ca am gasit scoala care sa ma transforme din pieton in sofer scapat de temeri, care ia examenul din prima. Marele merit, sa recunoastem, e al lor, indiferent cat de muncitoare am fost eu ca eleva. Asa ca daca sunteti in Brasov si vreti sa va luati carnetul, ei sunt pariul vostru castigator, cum de altfel sunteti si voi pentru ei, fiindca oamenilor astora chiar le pasa de cum promoveaza clientii lor si de cum se vor comporta pe mai departe. Ceea ce e rarism in ziua de azi.