Daca ai trecut deja de etapa in care a fi DJ era doar un hobby (mixai doar la petreceri private) si acum vrei sa si scoti un ban din treaba asta, iata cateva optiuni pe care le poti lua in calcul ca sa te faci remarcat in domeniu si pe deasupra, sa castigi si ceva bani in plus. Jobul de DJ este cel care imbina creativitatea, distractia si voia buna cu avantajele financiare.

Fa-te vazut

Incepe prin a crea o pagina pe retelele de socializare si roaga-ti prietenii sa distribuie in numar cat mai mare. De asemenea, poti sa iti faci un blog si sa scrii acolo tot ce ai experimentat, ce ai trait inca de la inceputul pasiunii tale pentru muzica si cum ai descoperit ca poti fii DJ. Cei ce te vor urmari vor fi probabil pasionati de acelasi lucru si unii vor avea nevoie de sfaturile tale. Initial vor fi gratuite, ca mai apoi sa poti cere bani pentru informatia oferita.

Gaseste de lucru ca  DJ la un Radio Mix Show

In zilele noastre, cele mai multe posturi de radio au propriile lor programe mixte, astfel incat acestea sunt mereu in cautarea de mixere noi, automat de DJ noi. S-ar putea sa nu fii in masura sa obtii propriul spectacol de la inceput ci doar sa participi langa alti  DJ mai cunoscuti, dar talentul tau va duce in cele din urma la propriul spectacol de radio daca ai rabdare si te stradui mult. Poti utiliza o platforma pentru a pune toata munca ta acolo, ca ea sa fie vazuta si apreciata de toti cei interesati. Numai experienta te va ajuta sa obtii show-uri de mixaj mai mari si mai bine platite.

Gaseste un sponsor

Exista un magazin local de  DJ sau un magazin de imbracaminte pentru vreun  DJ-club, in apropiere? Vezi daca poti sa-i faci sa te sponsorizeze. Nu vei face bani direct, dar vei obtine publicitate si poate unele gratuitati. Cu ajutorul sponsorului, vei putea sa te faci remarcat mai repede si mai bine.

Fii un  DJ mobil

Celor mai multi DJ nu le place ideea de a deveni un  DJ mobil. Dar poate fi de fapt un mod distractiv si profitabil de a face bani ca un  DJ. De ce nu incerci? Un  DJ mobil (este un  DJ care merge oriunde are loc evenimentul) lucreaza la nunti, baluri, petreceri aniversare, evenimente de strangere de fonduri, dansuri scolare si multe multe altele; practic merge oriunde este chemat. Avantajul acestui DJ este ca va calatori mult si va cunoaste oameni noi, de fiecare data.

Vinde produse cu marca ta

Daca ai deja un  DJ-logo doar al tau, il poti imprima pe tricouri, sepci, brichete si tot felul de alte obiecte pe care le poti vinde in locurile unde mergi sa mixezi. Vei scoate un ban in plus si aparte de acest lucru, te vei face cunoscut mult mai bine, lumea ajungand sa te recunoasca dupa acel logo imprimat.

Tie, ti-ar placea ca hobby-ul tau de DJ sa devina un job bine platit?