Bradul este poate cel mai cunoscut simbol asociat Crăciunului. În România, primii brazi de Crăciun au fost împodobiti în anul 1866 în palatul regelui Carol I de Hohenzollern, însă această tradiție a fost preluată extrem de repede devenind cel mai îndrăgit obicei al nostru și cel mai de seamă reperezentant al sărbătorilor.

La început, bradul era împodobit cu fructe, biscuiți și turtă dulce sau flori de hârtie, în timp, acest lucru s-a schimbat trecându-se treptat de la decorațiunile clasice din hârtie la tot felul de alte minunății cum ar fi: globuri, beteală,bomboanele de ciocolată și ghirande luminoase.

brazi artificiali ninsi

Un sigur lucru însă nu s-a schimbat cu trecerea timpului, și anume bradul. Crăciunul parcă nu ar mai avea același farmec fără tradiția împodobirii bradului, tradiție menită să adune toată familia la un loc. Bradul este poate cel mai important element care dă farmec sărbătorilor de iarnă, însă cum alegem bradul potrivit familei noastrre? În cele ce urmează vă vor fi prezentate câteva motive, spunem noi, destul de consistente care să vădetermine să optați pentru un brad artificial anul acesta, pentru că această alegere vine cu o serie de avantaje considerabile.

Aspectul impecabil al unui brad artificial

Da, un brad natural arată bine, însă de foarte multe ori nu vom putea găsi un brad natural la fel de aspectuos și atrăgător asemenea celui la care visăm sau pe care îl vedem în filme. Un brad natural care să aibă exact înălțimea dorită, să aibă crengile extrem de bogate și să fie frumos proprționat este aproape imposibil de găsit, iar un brad ales nepotrivit poate strica aspectul întregii camere.

De accea, cea mai potrivită alternativă este alegerea unui brad artificial. Aspectul impecabil al unor brazi artificiali ninși de la BraziCraciun.net nu ne va dezamăgi în nici o circumstanță, deoarece putem alege înălțimea ideală, potrivită, prntru camera unde urmează să fie așezat bradul.

Un brad artificial este de obicei realizat din PVC sau chiar PE, lucru ce îi conferă un aspect mai bogat, mult mai satisfăcător vizual decât un brad natural de exemplu. Brazii artificiali, spre deosebire de cei naturali nu lasă ace prin cameră, deci nu e nevoie să curățați după ei. De asemenea, un brad artificial de Crăciun garantează longevitate și rezistemță purtând să arate la fel de aspectuăs ca la prima achiziție, an după an. Acesta este un alt motiv întemeiat care să vă determine să alegeți varianta unui brad artificial.

brad artificial

Diveresitatea produselor

Gama de brazi artificiali de Crăciun are o multitudine de variante, înălțimile acestora fiind diverse, putând varia de la 1.8m, 2.1m, 2.2m, 2.4m, 2.5m, până la chiar 3m, deci, cu siguranță vei putea găsi și bradul potrivit pentru tine, ideal oricărui spațiu.la brazii artificiali ai o varietate atât de mare de produse și dimensiuni, în timp ce la brazii naturali găsești extrem de greu unul să se potrivească cerințelor și dorințelor tale.

Prețuri brazi artificiali

Îți dorești și tu acel tip de brad de revistă, acel gen de brad văzut doar în filme? Ei bine, acum poți avea și tu brazi artificiali la pret mic pe https://www.brazicraciun.net/brazi-artificiali-ieftini poate chiar și de câteva ori mai mici decât ale unui brad natural. De ce să dai o mică avere pe un brad natural care oricum în câteva luni va deveni inutil?

Desigur, poți opta pentru un brad natural în ghiveci dar asta ridică considerabil costurile, și să nu mai vorbim despre depozitarea în tot restul anului, o altă problemă. De aceea cea mai simplă și convenabilă variantă rămâne să alegi brazi artificiali, la un preț mai mic și cu costuri de întreținere inexistente care garantează longevitate și un aspect impecabil chiar și odată cu trecerea timpului, pentru că un brad artificial este făcut să reziste.