TCV este unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari de pe piata din Romania si acest lucru se datoreaza in principal multitudinii de societati cu care colaboreaza pentru a putea pune la dispozitia clientilor cele mai avantajoase oferte. De asemenea, la fel de importanta este si diversitatea tipurilor de asigurari pe care le ofera. Printre acestea se regasesc cele auto, de sanatate, pentru locuinta sau chiar asigurari pentru malpraxis. Astfel contureaza o gama completa de servicii pe care ar trebui sa le asigure un broker de asigurari.

Asigurari auto

TCV ofera atat servicii de broker de asigurari RCA, cat si CASCO, in asa fel incat toti soferii sa poata beneficia de protectie sporita pentru bunurile lor. Cea dintai este o polita obligatorie care ofera despagubiri persoanei vatamate daca se dovedeste ca asiguratul este vinovat de producerea accidentului. Cea de-a doua este o varianta facultativa si se poate accesa atunci cand propria masina a suferit un incident care a condus la degradarea ei. In ambele cazuri, societatea de asigurari va achita costurile aferente.

Asigurare facultativa pentru locuinta

Ca masura de preventie si protectie, asigurarile pentru locuinta pot fi solutia nenumaratelor probleme cu care un proprietar s-ar putea confrunta. Astfel in caz de dezastre naturale, atacuri, vandalism sau furt, veti putea accesa fonduri care sa va ajute sa acoperiti stricaciunile survenite.

Asigurare medicala de calatorie

Propria sanatate este cel mai important lucru de care o persoana trebuie sa aiba in grija. Daca in Romania fiecare angajat beneficiaza de acoperire financiara din acest punct de vedere, in afara granitelor acest lucru nu se mai aplica. Asadar, indiferent care este scopul sau durata pentru care faceti o calatorie in strainatate, o asigurare medicala va va scuti de foarte multe costuri, chiar si in cazuri grave.

Asigurare malpraxis

Si domeniul profesional este acoperit de serviciile broker-ului de asigurare TCV. Domeniile de activitate care au in vedere sanatatea sau chiar viata unor persoane, necesita acoperire in caz de nereusita a anumitor interventii. Astfel, pacientii vatamati vor putea primi despagubirile aferente problemelor generate.

Cele mai bune oferte de brokeraj

In calitate de brokeri asigurari, TCV reuseste sa inglobeze cele mai bune si complete servicii de pe piata, in asa fel incat fiecare client sa beneficieze de suport financiar si legal in raport cu cele mai importante elemente ale vietii lor.

Asadar, pentru a avea garantia celui mai bun pret, fiecare vizitator al site-ului TCV are la dispozitie un calculator online cu ajutorul caruia sa poata afla costurile totale ale politei vizate. Astfel, in functie de tipul de asigurare, perioada de valabilitate si numarul de clauze, se va putea calcula o suma pe care viitorul asigura va trebui sa o achite periodic pentru a putea beneficia de avantajele asigurarii.