Tigarile electronice au parte de o popularizare in continua ascensiune in lumea fumatorilor si nu numai, datorita seriei lungi de avantaje pe care le propune, in raport cu o tigara clasica. Acest context ne-a permis sa dezvoltam o linie noua de produse care sa inglobeze toate acestea avantaje si sa vina cu imbunatatiri atat pe plan functional, economic, cat si estetic. Noua tigara electronica de unica folosinta Elf Bar ofera o experienta cu mult superioara tuturor altor dispozitive de pana acum. Este dispozitivul anului 2021 care se bucura de tot ceea ce a putut aduce tehnologia mai bun in acest domeniu. Devine asadar o solutie atat pentru fumatorii inraiti ce vor sa faca o schimbare in viata lor, pentru cei ce se bucura de experienta de a sta ocazional in compania unei narghilele, cat si pentru cei ce abia pasesc timid in aceasta lume.

Un dispozitiv unic si elegant

In configurarea aspectului noului dispozitiv de unica folosinta Elf Bar, am optat pentru linii simple, cu design modern si compact, care sa se potriveasca tuturor categoriilor de public. Ne dorim ca imaginea produsului sa nu afecteze aria lui de functionare, dat fiind faptul ca fumatul clasic nu avea nimic in comun cu eleganta si rafinamentul. Prin producerea acestor dispozitive am vrut tocmai sa combatem aceasta idee si sa aratam ca vapingul poate fi elegant si practicat chiar si de cea mai distinsa persoana, fara a se produce un conflict de imagine.

In plus, in oferta noaste tigari electronice de unica folosinta am propus o varietate de modele si culori tocmai pentru a ne asigura ca suntem pe gustul tuturor persoanelor care vor sa le testeze sau care vor sa le inlocuiasca pe cele clasice. Asadar, paleta cromatica dispune atat de culori puternice, clasice sau chiar neon, pana la nuante neutre si pastelate, pentru un aspect mai delicat.

Avantajele apelarii la tigarile electronice de unica folosinta

Este bine cunoscut faptul ca trecerea de la fumat la vapare reprezinta un pas foarte important pentru sanatatea organismului fumatorului. Formulele lichidelor nu contin substantele nocive ce se regasesc in tutunul clasic, ceea ce le face mult mai sigure. In plus, si cantitatea de nicotina poate fi controlata in detaliu, si, redusa treptat, poate duce la eliminarea dependentei.

Un alt avantaj important se plaseaza in aria economica. Pretul pentru un astfel de dispozitiv este de doar 25 de lei. In raport cu capacitatea de care dispune, devine extrem de rentabil si de accesibil chiar si pentru aceia ce nu au facut din fumat un obicei curent. O singura tigara Elf Bar poate produce pana la 600 de fumuri, ceea ce reprezinta echivalentul a peste 50 de tigari clasice, al caror pret depaseste 60 de lei.

Elf Bar, solutia optima pentru fumatorii ocazionali

Filosofia din spatele acestui produs se bazeaza pe experienta pe care o contureaza utilizare unei narghilele. Cu alte cuvinte, ne-am dorit ca atmosfera care se contureaza in momentul utilizarii unui Elf Bar sa fie similara cu atmosfera creata de o narghilea clasica. Asadar, chiar si pentru acele persoane nefumatoare, dar care se bucura de un weekend in oras in compania unui astfel de dispozitiv oriental, varianta de tigara electronica de unica folosinta poate reprezenta o varianta foarte inedita de relaxare si de  petrecere a timpului liber, singur sau inconjurat de prieteni care sa impartaseasca aceeasi placere. Selectia de arome si posibilitatea de a le schimba constant, face ca experienta sa fie una intinsa pe mai multe planuri, putand trece de la o atmosfera la alta foarte usor. Propunem asadar atat arome clasice ce imita tabacul, cat si unele speciale inspirate din deserturi, fructe sau condimente exotice.