Daca vrei sa demarezi propria afacere, insa procedurile birocratice necesare te tin pe loc, e bine de stiut ca poti apela la serviciile unei firme specializate care sa le faca in locul tau. La Incubatorul de afaceri poti solicita efectuarea demersurilor pentru infiintare PFA online si astfel scapi de grija documentelor si a drumurilor catre institutii de profil.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine servicii de infiintare PFA?

Intreg procedeul de a incheia un contract de colaborare cu Incubatorul de afaceri se bazeaza pe 4 pasi simpli. In prima instanta trebuie sa intri pe site si sa completezi formularul aferent cu propriile date de identificare. Imediat dupa iti vor fi comunicate documentele de care ai nevoie pentru viitorul PFA, pe care trebuie sa le trimiti pe email. De aici vei mai fi contactat doar in momentul in care vor fi necesare semnaturi pentru institutiile implicate in acest proces. Ne vom ocupa integral de toate relatiile cu Registrul Comertului, ANAF si nu numai si, la final, isi vom transmite tot pe email toate actele obtinute de care ai nevoie pentru a-ti incepe activitatea.

Infiintare PFA acte necesare

Fiecare demers difera de la un client la altul si tocmai de aceea si dosarul final poate suporta mici variatii. In acest sens, fie pui la dispozitie toate documentele enumerate pe site, fie apelezi la serviciul de consultanta, prin intermediul caruia vei primi informatii adaptate la situatia ta. In principiu, vei avea nevoie de copie dupa cartea de identitate, diplome si certificari ale competentelor profesionale, cerere de inregistrare, plus o dovada care atesta verificarea disponibilitatii si rezervarea numelui ales pentru viitoarea firma.

Care sunt avantajele colaborarii cu Incubatorul de afaceri?

Cel mai important aspect este ca poti beneficia de infiintare PFA online, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa faci niciun efort in acest sens. Cu alte cuvinte, poti apela la aceasta posibilitate de oriunde te-ai afla si sa folosesti timpul economisit in chestiuni practice, lasand birocratia in seama specialistilor.

Costurile solicitate in schimbul acestui serviciu sunt mai mult decat accesibile. Poti opta pentru pachetul integral, care include toate costurile necesare pe parcurs, precum taxe si comisioane administrative. Acesta este doar de 399 de lei si vizeaza toate procedurile care implica redactarea, depunerea, retragerea documentelor. In plus, pentru 6 luni de zile poti beneficia gratuit de un program de facturare si gestionare profesional,

Poti solicita si o oferta personalizata de PFA infiintare prin care sa se calculeze costurile in raport cu anumite etape pe care le doresti tu. In acest caz, vei fi contactat de catre un membru al echipei noastre care iti va comunica toate detaliile aferente.