Nu este deloc ușor să ai o căsnicie fericită, și din păcate, în vremurile noastre, tot mai des auzim de cupluri care păreau foarte sudate și împlinite și care au încheiat printr-un divorț urât. Sunt multe motivele care pot duce la despărțire, iar printre acestea se află și faptul că partea masculină a cuplului a… călcat strâmb. Dar oare care sunt motivele care îi determină pe bărbați să caute și în altă parte ceea ce se presupune că au acasă? Hai să descoperim împreună!

Vor o prietenă care să nu fie cicălitoare

Chiar dacă pare greu de crezut, unii bărbați nu caută neapărat partea sexuală atunci când nu-și mai găsesc împlinirea în cadrul căminului. Ei vor în primul rând o prietenă care să-i asculte, să îi înțeleagă, și care să nu le repete ori de câte ori are prilejul clasica replică ”ți-am spus eu”!

Le place să se joace

Se știe că bărbații se maturizează ceva mai târziu decât femeile, așa că unora căsnicia ar putea să li se pară prea dificilă, deoarece implică destul de multă responsabilitate. Prin urmare, pentru că se plictisesc repede, ar vrea să încerce și altceva, mai ales dacă în urma apariției copilului, viața voastră intimă pare că a intrat într-un concediu pe termen lung. Așadar, încearcă să îi oferi acasă ceea ce dorește, eventual apelând și la unele accesorii mai aparte pe care le poți găsi la un magazin erotic.

Îi incită femeile independente

Bărbații sunt de-a dreptul fascinați de femeile independente, iar uneori căsnicia ”stinge” această însușire a a femeilor. Surprinde-l cu o nouă atitudine, care îl va face să te privească cu alți ochi. Condimentează-ți viața intima și cu ceva jucarii sexuale pentru femei, și va fi foarte nerăbdător să ți se alăture.

Vor ceva nou

Spre deosebire de majoritatea femeilor, bărbații nu prea se împacă bine cu rutina. Vor ceva nou, așa că încearcă să le ții treaz interesul. O schimbare, de orice fel, este bine venită: o tunsoare nouă, îți schimbi culoarea părului, pierzi câteva kilograme, te îmbraci ceva mai sexy decât un tricou lung și niște pantaloni care au avut și zile mai bune. Și, dacă vrei să fie al tău pe veci, fii ceva mai îndrăzneață și în pat. De exemplu: ați încercat până acum să folosiți vibratoare pentru a vă stimula reciproc? Încearcă și spune-ne rezultatul!