Una dintre cele mai importante vitamine din complexul zilnic de care ar trebui sa beneficieze organismul, vitamina K este numita si vitamina antihemoragica. Acest lucru se datoreaza faptului ca rolul ei de baza este de a coagula sangele in conditii optime. In plus, prezenta in cantitati corecte poate reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, contribuie la mentinerea sanatatii oaselor si a creierului, are rol esential in eficienta sistemului imunitar si regleaza nivelul de calciu din oase. Absenta acesteia din organism poate conduce la sangerari abundente si la slabirea densitatii oaselor, aspecte ce, pe termen lung, pot avea repercusiuni grave. De aceea, in momentul in care corpul nu poate asimila o cantitate suficienta din aceasta, este nevoie de introducerea in alimentatie a unor forme alternative ale acesteia, precum vit k pastile.

Unde se gaseste vitamina K in natura?

In mod natural, se gaseste in alimentele verzi, de tipul broccoli, spanac, sparanghel, salata verde, verdeturi, avocado, mazare verde, dar si in fructe precum kiwi, mango sau afine. Si alimentele de origine animala contin doze importante de vitamina K, cel mai bogat fiind in principal ficatul de porc, vita sau pui, dar se gaseste si doze mai mici in toata carnea acestor animale. Untul, smantana, branza, galbenusul de ou reprezinta de asemenea surse importante in acest sens.

Beneficiile administrarii de suplimente cu vitamina K

O dieta deficitara, care nu dispune de o alimentatie care sa includa aceste alimente de baza, poate reprezenta unul dintre factorii care conduc la instalarea carentelor de vitamina k. Insa, acest lucru mai poate fi determinat si de anumite intolerante sau boli care impiedica asimilarea acesteia. In cazuri exceptionale se recomanda consultarea unui specialist care sa va prescrie in ce mod puteti beneficia de proprietatile ei. Vitamina k pastile poate fi cea mai la indemana varianta prin care sa reglam nivelul acesteia in organism, insa este foarte importat de mentionat faptul ca o doza prea mare poate genera reactii alergice sau disfunctionalitati ale ficatului. Astfel ca, pentru a atinge nivel optim al acestei viamine in corp, puteti opta pentru comprimate cu vitamina K de la Go Vita.

Preturi minime pentru santatea generala

In magazinul Go Vita veti putea gasi suplimente de orice natura care sa contribuie in mod activ la bunastarea generala a organismului, la preturi avantajoase. In urma unei consultatii de specialitate si a obtinerii unor indicatii precise, nu va mai ramane decat sa navigati printre multitudine de optiuni pe care le oferim. Nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la bugetul pe care il acordati in acest sens, deoarece la noi pretul pentru vitamina k este mai mult decat accesibil. In plus, propunem constant oferte si promotii avantajoase care sa va ajute sa contribuiti in mod activ la sanatatea corpului dumneavoastra.