Un lucru este cert: meriti sa te relaxezi! Majoritatea oamenilor sunt prinsi in vartejul vietii lor profesionale si, adesea, uita de ei insisi. Este normal sa te preocupe cariera si sa iti doresti sa avansezi pe scara ierarhica a companiei in care lucrezi, insa nu trebuie sa iti neglijezi sanatatea si starea de bine.

Pentru acest lucru nu este nevoie sa calatoresti peste mari si tari. Poti petrece un timp de cea mai buna calitate chiar la tine acasa! La finalul unei zile productive, ce poate fi mai placut decat sa te intalnesti cu cei mai buni prieteni si sa petreceti impreuna o seara pe ritmuri de reggae? Iar pentru ca petrecerea sa fie completa, mai este nevoie doar de un bong si de voie buna.

O reducere de pret imbatabila

Profesionistii de pe www.legalizeit.ro vin in intampinarea seratei tale cu o oferta greu de refuzat! Este vorba despre un dispozitiv de fumat, cu suport de gheata, kitckhole si cu design “Mandala”, care se afla la o reducere de 42% din pretul initial.

Are inaltimea de 210 mm, un diametru de 95/40 mm si un bol SG 14, de 14,5 mm. Este un device usor de folosit, usor de transportat si usor de curatat. Materialul din care este fabricat este sticla barosilicata si ofera o experienta a fumatului de cea mai inalta clasa!

De ce sa alegi un bong din sticla?

Motivele pentru care sa faci aceasta achizitie sunt numeroase. Trebuie sa stii ca sticla barosilicata se afla in topul preferintelor celor care aleg sa fumeze folosind un astfel de dispozitiv. Rezistenta in timp si modalitatea simpla de utilizare reprezinta puncte forte pentru a opta catre acest material de fabricatie.

Poti comanda acest dispozitiv de fumat la numarul de telefon 021.5553.420 sau la adresa de email [email protected], iar livrarea se face oriunde in Europa in 24-48 de ore. Totodata, daca ai intreabri sau nelamuriri legate de acest subiect, nu ezita sa discuti cu un specialist.

Ce legatura este intre un bong si muzica reggae?

Unul dintre promotorii acestui gen muzical si al spiritului Rastafari a fost Bob Marley. Muzica sa a ajuns la milioane de oameni si a bucurat tot atatea inimi. Fiind un simbol al muzicii reggae si a culturii jamaicane, cantaretul a profitat de notorietatea sa si s-a implicat public in lupta pentru legalizarea marijuanei.

Acest aspect a provocat atat o serie de reactii controversate, cat si un mare val de sustinere din partea fanilor sai. Prin intermediul muzicii sale si a spiritului sau liber, s-a produs asocierea dintre folosirea unui bong si ritmurile de reggae. De aceea, aceasta combinatie a devenit sinonima cu pacea, iubirea, relaxarea si prietenia.

Totodata, poti achizitiona produsele si accesoriile tale preferate pentru fumat din cele 9 locatii “legalizeit” din intreaga tara. In cazul in care device-ul pe care il doresti nu se afla in stoc, poti sa activezi optiunea “alerta stoc”, care te va notifica in momentul aprovizionarii. Prin urmare, ce mai astepti? Uita de grijile de pe timpul zile si bucura-te de o seara de neuitat in spiritul rasta cu un bong pe masura!