Implantarea este una dintre cele mai moderne metode de refacere a dinților pierduți. Îți permite să restaurezi dinții în cele mai dificile cazuri, atât atunci când îți lipsește un singur dinte, cât și în cazul în care aceștia lipsesc complet. Pentru implantare se folosesc construcții chirurgicale speciale – implanturi, care sunt produse de producători din întreaga lume. Poți vedea costul unui implant dentar dând clic pe implant dentar preţ de pe site-ul clinicii stomatologice DentoCare.ro

Implant dentar Nobel

Una dintre cele mai renumite mărci producătoare de implanturi dentare este compania Nobel. Implanturile dentare Nobel sunt recunoscute ca fiind de înaltă calitate, fiabile și se numără printre cele mai bune sisteme de implant dentar din lume. De ce implanturile Nobel sunt recunoscute pe piață ca standard de calitate, ce caracteristici și avantaje au, în ce cazuri pot și ar trebui utilizate, îți va spune istoria mărcii Nobel și liniile lor de implanturi dentare. Brandul Nobel produce nu numai implanturi, ci și bonturi care permit efectuarea fazei protetice la un nivel ridicat de calitate și estetică. Brandul Nobel oferă bonturi cu diferite tipuri de conexiuni la implanturi, tipuri unice de platforme și diferite tehnici de fixare. Această varietate permite implantologului să aleagă cea mai bună opțiune pentru un anumit pacient, concentrându-se pe caracteristicile cazului clinic.

Implant dentar Nobel – Avantaje

Fiecare implant dentar Nobel are propriul său număr de serie, prin care poți afla unde a fost realizat implantul, ce fabrică și dacă este într-adevăr un produs de marcă autentic. Prin atribuirea numerelor de serie sistemelor sale, Nobel își asigură consumatorul împotriva achiziționării de produse contrafăcute de calitate scăzută.

Implant dentar INNO

Cele mai bune tehnologii într-un singur loc – acesta este sistemul modern de implant INNO. Ratele de supraviețuire excelente de peste 30 de ani de practică, materiale moderne, un sistem absolut sigur și accesibil, siguranța și fiabilitatea sistemului ales sunt o prioritate pentru medicii de la clinica stomatologică DentoCare.

Implant INNO cu conicitate Morse și suprafață hidrofilă

Nu este un secret faptul că osteointegrarea depinde de factori biologici, chirurgicali și mecanici. Printre factorii mecanici care influențează stabilizarea primară și secundară, este necesar să se ia în considerare, forma implantului, proiectarea firului, finisarea suprafeței implantului și absența contaminării mecanice.

Producătorul sistemului de implantare INNO este compania sud-coreeană Cowellmedi Co., care este lider în crearea de soluții inovatoare de biotehnologie pentru stomatologie și implanturi dentare. Sistemul de implantare INNO în toate caracteristicile sale ia în considerare procesele fiziologice și biologice care au loc în corpul uman. Suprafața implanturilor INNO este prelucrată folosind o tehnologie specială care permite obținerea unei geometrii omogene a microsuprafeței și creșterea contactului dintre implant și os.

Caracteristicile implanturilor INNO

Titanul pur a fost utilizat în dezvoltarea implantului. Datorită acestui fapt, după implantarea structurii, pacientul nu simte niciun disconfort și, cel mai important, implantul nu este respins. Suprafața structurii are porozitate, ceea ce permite celulelor osoase să crească împreună cu aceasta calitativ.

Implant INNO – Avantaje

Produsul îți permite să înlocuiești complet un dinte natural. Coroana fixată pe implant, nu afectează dinții adiacenți. Implanturile Inno sunt un suport excelent pentru protezele fixe, amovibile, precum și pentru structurile modificate. În acest caz, prelucrarea dinților adiacenți nu este necesară. Cu ajutorul implanturilor Inno, este posibil să se realizeze proteze chiar și pe un maxilar complet edentat, folosind o structură mai convenabilă, care nu poate fi detașată.