În producția de îmbrăcăminte specializată și profesională pentru medici și asistente stilate, pe care le poți găsi în magazinul online Dr in Uniforma, în primul rând, se pune accent pe funcționalitatea costumului și halatului medical. Din acest motiv, designul unui costum medical alb cu fermoar, este modern, dezvoltat în conformitate cu cerințele ridicate pentru comoditatea și confortul medicilor și asistenților medicali.

Desigur, calitatea costumelor și a halatelor medicale la modă, merge literalmente mână în mână, cu înțelegerea deplină a importanței vestimentației speciale pentru medici și asistente și a aspectului lor vizual. Vizibile pentru toată lumea, sunt caracteristicile, deoarece pentru costume medicale albe cu fermoar se urmăresc cu adevărat tendințele de modă, luând în considerare toate stilurile la modă. Drept urmare, sunt lansate doar modele moderne, relevante și practice.

Cine crede că un medic bun nu poate arăta la modă ?

Catalogul magazinului online Dr in Uniforma este actualizat prompt și periodic, cu noi modele de halate albe cu fermoar, pentru medici și asistente, atât în versiunile clasice elegante, cât și modele creative cu o croială neobișnuită și detalii luminoase special adăugate. Aici poți găsi întotdeauna un costum medical alb cu fermoar sau un halat medical alb cu fermoar, la modă.

Producătorii s-au îndepărtat de mult timp de stereotipuri, și au fabricat costume și halate albe cu fermoar, moderne pentru medici și asistente. La locul de muncă, medicii, precum și asistentele pot fi văzuți într-o varietate de stiluri de uniforme medicale. Acestea diferă prin tăieturi, culoare și materialele componente.

Magazinul online Dr in Uniforma prezintă costume și halate medicale albe cu fermoar pentru femei, la dezvoltarea cărora au participat nu numai designeri, ci și medici, personalul clinicilor stomatologice, saloanelor de înfrumusețare și alți potențiali consumatori. Aceasta indică atât calitatea înaltă a produsului, cât și funcționalitatea acestuia.

Costume și halate medicale albe cu fermoar – Caracteristici

Costumele și halatele medicale albe cu fermoar îndeplinesc standardele exigente pentru îmbrăcăminte de muncă în spațiile medicale sau în saloanele de cosmetologie. Un lucru care este purtat în fiecare zi trebuie păstrat în perfectă stare. Aceasta înseamnă că trebuie să reziste la numeroase spălări, să fie rezistent la abraziune și să nu se deformeze.

Costumele și halatele albe cu fermoar sunt convenabil de purtat și sunt funcționale. Cu o croială care nu reține mișcările, hainele care se pot dezbrăca și îmbrăca rapid, care au buzunare pentru pixuri și alte lucruri mărunte, simplifică foarte mult viața grea a medicilor și asistentelor medicale.

Caracteristici țesătură

Ţesătura folosită pentru fabricarea costumelor medicale albe și a halatelor medicale albe, cu fermoar permit pielii să respire, dar, în același timp, împiedică absorbția sângelui și a altor lichide, are proprietăți antistatice și de altă natură. Astfel de vestimentații profesionale pentru medici și asistentele prezintă o estetică deosebită. În ciuda complexității profesiei, medicul este obligat să aibă o imagine curată, pură, frumoasă și elegantă.

Selecția largă de diverse modele de costume medicale și halate medicale cu fermoar, în culoare alba, îți va permite să alegi modelele care te satisfac cel mai mult. O ținută de lucru elegantă și comodă, este garanția unei bune dispoziții pentru întreaga zi.