Cele mai eficiente si valoroase companii au un lucru in comun: stiu sa le ofere angajatilor cele mai bune conditii de lucru, contribuind astfel atat la inlesnirea sarcinilor zilnice, cat si la ridicarea standardelor activitatilor! Prin urmare, unul dintre aspectele care primeaza in aceasta ecuatie este o buna organizare a spatiului, astfel incat acesta sa devina functional si ordonat in acelasi timp! De aceea, multi angajatori aleg o piesa de mobilier ideala pentru spatii precum birouri, edituri sua intreprinderi, mai exact un fiset metalic!

Asadar, cum te ajuta un fiset metalic? Acest obiect este ideal pentru depozitarea documentelor oficiale ale companiei, dar si a contractelor cu clientii, al actelor aditionale sau al arhivelor care contin date din trecut, insa care trebuie pastrate, in concordanta cu legislatia. Mai mult, un alt avantaj al unui astfel de obiect este usurinta de depozitare, dar si de accesare a documentelor oricand este nevoie!

Cu toate acestea, fisetele metalice pot avea mai multe intrebuintari. Spre exemplu, pe website-ul www.officeclass.ro putem intalni atat modele pentru depozitarea bibliorafturilor, cat si piese pentru depozitarea echipamentelor, a instrumentelor specifice unei activitati sau chiar pentru pastrarea substantelor toxice si periculoase in locuri ferite. Astfel, intr-un cabinet sau clinica medicala, un astfel de produs isi dovedeste utilitatea prin ajutorul acordat la depozitarea atat a medicamentelor sau a substantelor periculoase, cat si a instrumentarului dedicat!

La OfficeClass.ro, poti gasi super-oferte pentru un fiset metalic! Un model cu 4 rafturi, de exemplu, este ideal pentru a depozita documentele. Iata ce specificatii are acest produs:

 • este fabricat din tabla de otel, cu o grosime de 0,7 mm;
 • se recomanda pentru utilizare comerciala si industriala;
 • constructie sudata din otel cu pereti simpli;
 • livrat in stare complet asamblata;
 • prevazut cu 4 polite reglabile pe inaltime;
 • sistem de inchidere sus-jos;
 • incuietoare cu 2 chei;
 • greutate maxima suportata de polita: 40 kg;
 • este vopsit in camp electrostatic de culoare gri;
 • dimensiune: 800x350x1800 mm (Latime x Adancime x Inaltime);
 • culoare: gri RAL 7035;
 • certificari: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management;
 • greutate 39 kg.

 

Este important de luat in calcul atat volumul zilnic de maculatura cu care lucrezi, cat si frecventa cu care se intampla acest lucru. Intr-o firma de avocatura, de exemplu, unde dosarul unui singur client poate avea o grosime considerabila, va fi nevoie de mai mult de un fiset metalic. De asemenea, nu uita sa te informezi atat asupra dimensiunilor acestei piese de mobilier, cat si asupra modului de compartimentare, pentru a alege modelul potrivit activitatii tale!

Descopera intreaga oferta de fisete metalice pe OfficeClass.ro si alege un model cu 2, 3 sau mai multe rafturi, cu sertare sau cu sisteme diferite de inchidere. Nu uita sa consulti si ofertele speciale prezente pe site! Mai multe, la comenzile ce depasesc 299 de Lei, livrarea este gratuita in intreaga tara, iar pentru cele de peste 199 de Lei, livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov!

Acum poti face cea mai buna alegere pentru compania ta comandand online un fiset metalic de cea mai buna calitate! Bucura-te de preturile avantajoase de pe OfficeClass.ro si alege o piesa de mobilier care te va ajuta sa ordonezi si sa organizezi spatiul in mod ideal!