Daca este sa facem un top al operatiilor estetice care sunt foarte populare in toata lumea, pe locul al treilea vom gasi de fiecare data rinoplastia. Prin rinoplastie intelegem o operatie de corectare estetica a nasului, ea poate fi solicitata atat de catre barbati, cat si de catre femei, are sanse de reusita foarte mari si recuperarea este rapida.

Rinoplastia poate redimensiona nasul si ii poate da dimensiunile potrivite pentru a exista un echilibru in raport cu restul fetei, se poate corecta profilul nazal, cand sunt deformari, se reface si simetria nazala, se corecteaza deviatiile de sept. Sforaitul poate sa dispara prin rinoseptoplastie, la fel si tot disconfortul generat de un nas care nu mai are functionare normala din cauza problemelor structurale.
rinoplastie Turcia
O rinoplastie realizata in mod corect si rapid poate aduce imbunatatiri ale vietii, respiratia va fi corecta si mai usoara, plamanii nu vor suferi, corpul nostru va primi oxigenul de care are nevoie si vom putea sa respiram excelent in orice situatii. Si din punct de vedere emotional avem avantaje dupa rinoplastii, stima de sine creste, increderea in sine creste, acceptarea in societate nu mai e o problema, aratam bine si ne simtim bine cu noi insine.

Operatia in sine nu este foarte complicata, se poate efectua si in straintate daca alegeti turismul medical si pachetele turistice propuse de clinica Ensar Duman, o clinica specializata in intermedierea legaturilor dintre pacienti si spitale si clinici din Turcia.

A fost aleasa Turcia pentru ca este in topul tarilor cu servicii excelente in domeniul operatiilor din chirurgia estetica, medicii au experienta, au unitati medicale unde pot lucra cu cele mai noi tehnologii.

Turcia este si tara care are cea mai mare rata de succes a acestor operatii destul de riscante, stii ca mergi la un spital unde vei avea tot confortul necesar si cea mai buna ingrijire dupa operatie, clinica Ensar Duman se va asigura ca vei primi tot ce ai nevoie acolo. Personalul clinicii se poate ocupa optional si de gasirea unor bilete de transport si a unei cazari cat mai bune si la preturi excelente, consilierea este permanenta, se acorda asistenta de calitate si in Turcia si la intoarcerea in tara.
rinoplastie pret
In cadrul operatiilor de rinoplastie se va executa o incizie foarte fina pentru ridicarea tesuturilor care acopera nasul, se va interveni asupra structurii sale si se vor obtine rezultatele dorite de pacienti in cel mai scurt timp posibil. Piramida nazala se remodeleaza in timpul procedurilor chirurgicale, la final se reaseaza tesuturile si pielea si se sutureaza toata zona operatiei.

Deja a doua zi pacientii pot pleca acasa, in zece zile deja nu mai sunt umflaturi si vanatai, iar in maxim un an nasul va avea forma dorita si va arata foarte bine. Dupa doar trei saptamani se vad primele rezultate, dar pentru ca procesul de refacere si reasezare este de durata veti vedea rezultatul final al rinoplastiei in decurs de un an.
Este recomandat sa alegeti clinici si spitale din Turcia in cadrul turismului medical pentru ca au si preturi mai bune, costurile scad si cu 50% in functie de serviciile oferite si de complexitatea operatiilor realizate in conditii optime.

Pe langa economiile facute va puteti bucura si de o vacanta pe cinste, puteti vizita si Istanbulul dupa operatii si va puteti bucura de o sedere excelenta pe tot parcursul sejurului cu obiectiv medical. Unitatile medicale din Turcia isi asteapta pacientii trimisi din Romania cu un mediu elegant si sigur pentru orice fel de operatie si servicii medicale complete, de top, trebuie doar sa decideti unde veti merge si sa achizitionati pachetul de turism medical potrivit pentru nevoile dvs. reale.