Cand ceea ce cauti intr-o podea este rezistenta, durabilitate si aspect placut la costuri accesibile, parchetul dublustratificat de la Adfin este solutia. Aceasta varianta moderna reuseste sa imbine armonios functiile practice cu cele estetice, rezultand un produs ideal, care poate fi integrat cu usurinta in orice locuinta.

De ce sa optezi pentru acest tip de parchet?

Parchetul dublu stratificat din stejar, fag sau artar este o optiune moderna, estetica si longeviva. Particularitatile de productie iti garanteaza acest aspect mai ales prin felul in care sunt realizate placile finale. Sunt vizate doua straturi de baza, dintre care cel de la suprafata este din esenta tare, tocmai pentru aspectul sau placut si rezistenta ridicata. Sub acesta, de regula, se utilizeaza un alt strat suport, care sa ofere sustinere si sa sporeasca beneficiile celui superior. Acesta se realizeaza din tipuri de lemn sur, cu mai putine conditii de intretinere, precum mesteacanul, molidul sau coniferele. Ambele sunt invelite intr-o manta de lac sau ulei, atat pentru a valorifica luciul natural al lemnului, dar si pentru a-i spori rezistenta. Vei putea opta pentru un finish lucios, satinat sau complet mat.

Te bucuri de stilul si iscusinta unor producatori de renume international

Oferta este configurata cu ajutorul unor firme specializate in domeniu, pentru calitatea primeaza pe orice palier. Materialele sunt alese cu grija, detaliile tehnice sunt realizate cu tact, in timp ce fiecare model este configurat in asa fel incat sa se incadreze in anumite linii specifice de design. Alegand podele de la Adfin vei putea aduce in casa ta anumite influente specifice zonei din care provin. Vei experimenta rafinamentul italian, meticulozitatea germana sau perfectionismul olandez prin simpla montare a parchetului dublu stratificat in casa ta.

Permite instalarea unor sisteme moderne

Unul dintre cele mai importante aspecte cand vine vorba de confortul in propria locuinta este temperatura. Cu Adfin ai sansa sa te bucuri de cele mai moderne metode prin care sa ai parte de cele mai bune conditii. Aici vei gasi parchet dublu stratificat pentru incalzire in pardoseala, care sa iti garanteze circularea constanta si uniforma a caldurii pe toata suprafata. Materialele sunt special alese pentru a fi conductori eficienti, dar si pentru a nu se deteriora prin expunerea repetata la astfel de conditii.

Solicita oferta personalizata de pret

Fie ca optezi pentru varianta de parchet dublu stratificat cu incalzire pardoseala sau fara, costurile pe care trebuie sa le platesti in acest sens sunt mai mult decat accesibile. Calculul total se va face in baza cerintelor tale. Complexitatea, materialele, tipul sistemului ales , dimensiunile si alte detalii tehnice vor fi cele care vor stabili pretul final, deci vei plati stric pentru aspectele de care vei beneficia si nimic in plus.