Oamenii au în general foarte multe activități, de la activitățile muncitorești și până la cele de relaxare, întotdeauna se găsesc noi posibilități. Una dintre activitățile preferate ale oamenilor este și off road-ul, un sport care necesită abilități specializate în condusul mașinii pe drumurile neasfaltate. Senzația de adrenalină este dată de drumurile forestiere, sau pline de noroi, piatră și cu foarte multe gropi, alături de anvelopele de mari dimensiuni dedicate off road. Practicarea acestui minunat sport implică ca mașinile să fie de tip 4×4 și să fie echipate cu cauciucuri de off road. Puterea este un factor esențial în parcurgerea cu succes a tuturor probelor, dar totodată și anvelopele trebuie să se încadreze perfect în tipul de teren pe care vor rula.

Anvelostar este cel mai mare și mai bun magazin din țară ce își are domeniul de activitate în vânzarea anvelopelor de vara, iarnă, all season (toate sezoanele) și off road. Anii de experiență din spatele companiei alături de echipa de profesioniști, oferă întotdeauna pasionaților de off road garanția că au achiziționat cele mai bune anvelope off road de pe piață, având colaborări doar cu producători renumiți la nivel global. Cauciucurile de off road sunt de mari dimensiuni întocmai pentru a se mula perfect cu suprafața pe care vor rula și a trece cu ușurință până și peste cele mai adânci gropi. Grație cauciucului de foarte bună calitate, anvelopele off road pot oferi cea mai bună aderență și tracțiune pe teren accidentat, nisip, pietriș sau noroi și pot fi folosite de asemenea în orice condiții meteo.

În comparație cu anvelopele clasice, anvelopele off road sunt radiale, având banda de rulare mai groasă, fiind concepute să ofere aderență maximă pe suprafețe mai puțin dure ce pot impune probleme. De asemenea, pe asfalt aderența este mai mică, însă acest impediment nu trebuie să reprezinte neapărat o problemă, întrucât mașinile 4×4 împreună cu sistemele tehnologizate pot oferi suficientă stabilitate. Este recomandat ca umflarea anvelopelor de off road să se facă la o presiune mai mică față de cea a anvelopelor clasice, nefiind la fel de rigide, pentru a se adapta mai ușor la terenul accidentat.

În rândul pasionaților de off road, clienții aleg Anvelostar pentru punctualitatea și seriozitatea de care au dat dovadă de fiecare dată, având grijă totodată ca livrarea tuturor anvelopelor să se desfășoare în cele mai bune condiții și la a timp.