Experiențele off road sunt unice, mașinile 4×4 și drumurile neasfaltate pot oferi întotdeauna adrenalină și senzații extreme. Mașinile off road nu ar fi suficient de puternice pentru a rula în condiții de siguranță pe drumurile neasfaltate fără anvelopele off road potrivite, reprezentând cel mai important „ingredient” în parcurgerea cu succes a fiecărui traseu.

Este importantă alegerea corectă a anvelopelor off road în funcție de modelul mașinii și drumurile pe care urmează să fie utilizate. În multe dintre cazuri este discutabil însă există și situații excepționale când sunt necesare anvelope off road cu mult mai potente față de cele găsite în magazinele de anvelope clasice. Nu există o anvelopă potrivită pentru toate condițiile meteo, însă există anvelope care se pot adapta cu ușurință la astfel de situații, precum sunt cele disponibile în catalogul AutoLucas.

 

Pentru a fi siguri că faceți cea mai bună alegerea, este necesar să țineți cont de câteva sfaturi importante înainte de a vă achiziționa un nou set de anvelope off road. În primul rând dimensiunea anvelopelor trebuie să fie potrivită cu cea impusă de producător în talonul mașinii, urmând să alegeți un brand cunoscut, cu care să fiți siguri că nu veți avea nici un fel de problemă. De asemenea, este important să vă alegeți ce tip de anvelopă doriți să utilizați, fiind împărțite în două mari categorii: radiale și diagonale. În general, pasionații de off road aleg anvelopele radiale având tracțiunea cu mult mai bună pe drum și o rezistență sporită în timp. Anvelopele diagonale sunt disponibile doar la dimensiuni de peste 38 de inch. Alegerea dimensiunii corecte a anvelopei poate fi influențată și de greutatea vehiculului pe care îl utilizați.

 

Cei ce aleg anvelope off road de bună calitate apelează în special la magazine specializate. AutoLucas este unu dintre cele mai bune magazine online ce are ca principal obiect de activitate vânzarea de anvelope off road, tăvițe de portbagaj și multe alte produse, destinate pasionaților de mașini. Mulțumită anilor de experiență din spatele companiei, clienții sunt întotdeauna bine întâmpinați și beneficiază de cele mai bune servicii de pe piață, având întotdeauna la dispoziție un catalog de produse plin cu oferte foarte atrăgătoare.

Achiziția anvelopelor off road se realizează după preferințele fiecăruia, stocurile fiind suficiente și provenite de la foarte mulți producători de renume din toată lumea. Calitatea este punctul forte și tocmai din acest motiv AutoLucas colaborează doar cu producători de încredere. Vezi si accesoriile precum aceasta tavita portbagaj, acum la cele mai bune preturi!