Un clasic neconditionat al cadourilor bune, este acela de a prezenta buchete de trandafiri create de florarii talentati. Datorita elegantei si frumusetii acestei regine a florilor, un astfel de cadou cu siguranta va fi apreciat de orice destinatar. Floraria online OkFlora prezinta un numar foarte mare de aranjamente florale deosebite de trandafiri din cele mai bune soiuri si din cele mai bune plantatii. Florarii creeaza compozitii unice care nu vor lasa indiferenta nicio fata sau femeie.

Floraria online OkFlora livreaza buchete frumoase de trandafiri si aranjamente florale deosebite, garantand un design impecabil si prospetimea fiecarei flori. Diferitele nuante de trandafiri pot simboliza dragostea, tandretea, grija si ajuta oamenii sa transmita sentimentele cele mai interioare. In floraria online OkFlora sunt prezentate urmatoarele nuante de trandafiri: rosu, alb, roz, crem, portocaliu, lila, galben si multe altele.

Costuri si idei de aranjamente

Cea mai optima solutie este achizitionarea unui buchet de trandafiri gata creat, care a fost realizat de florarii profesionisti, tinand cont de toate cerintele compozitiei. Costul unui buchet de trandafiri depinde de cantitatea, varietatea si inaltimea tulpinii lor. Pretul unui buchet de trandafiri este convenabil si poti sa-l comanzi cu livrare la domiciliu, prin intermediul site-ului okflora.ro, 24 de ore din 24. Compunerea buchetelor si a aranjamentelor florale deosebite, se realizeaza prin diferite tehnici.

Pentru buchete de trandafiri standard, nu exista reguli clare care trebuie respectate. Insa, pentru aranjamente florale deosebite se aplica diverse tehnici, nuante si decor si, de asemenea, respectarea masurii. Pe de o parte, elementele de compozitie sunt aranjate pe niveluri, iar pe de alta parte, intr-o anumita directie. Pentru buchetele de masa, se utilizeaza un numar mare de trandafiri din una sau doua nuante, acestea fiind aranjamente florale deosebite, care atrag atentia cu frumusetea florilor. Buchetele de trandafiri spirala sunt asezate intr-o forma de spirala. Aceasta este cea mai populara optiune de aranjament floral. Pentru ca buchetul cu trandafiri sa te incante mult timp cu frumusetea, acesta trebuie pus intr-o vaza mare, deoarece, nu numai tulpina are nevoie de apa, ci si frunzele. Apa trebuie schimbata zilnic, iar tulpinile taiate oblic.

Cateva cuvinte despre limbajul trandafirilor

Trandafirii rosii castiga inimile tuturor. Daca trebuie sa-ti marturisesti dragostea pasionala, o poti face cu trandafiri stacojii, iar pentru a nu-ti speria iubita cu pasiunea ta, poti adauga mai multe flori albe.

Sentimentele pure, tandre si sincere sunt de obicei transmise cu trandafiri de un alb pur sau cu trandafiri albi cu margine roz. Florile unice provoaca uimire si un sentiment de frumusete.

Trandafirii roz vorbesc despre admiratie, simpatie si afectiune. Sunt potriviti pentru o prima intalnire. Cu un buchet rafinat din aceste flori elegante si nobile, vei creste in ochii destinatarei.

Buchetele de trandafiri portocaliu stralucitor aduc buna dispozitie. Trandafirii portocalii exprima sentimente calde, grija si dragoste. Daca simti o dorinta irezistibila de a face ceva placut si fermecator, nu ezita sa alegi trandafiri in aceasta nuanta.

Sortimentul florariei online OkFlora este actualizat constant in conformitate cu dorintele clientilor. Pentru crearea aranjamentelor florale deosebite, se folosesc exclusiv flori proaspat taiate. In acest proces de creatie, florarii folosesc cele mai creative idei. Prin urmare, poti comanda nu numai buchete de trandafiri, ci si aranjamente florale deosebite.