Activitatea firmei Analko in domeniul protejarii suprafetelor metalice a inceput in anul 1974, atunci cand Stelios Kochylas, fondatorul firmei, a decis sa includa in gama de servicii oferite si serviciul de vopsire in camp electrostatic. Pana in acel moment se stia foarte putin despre acest serviciu iar cei care beneficiau de avantajele acestui proces tehnologic erau foarte putini. Trecerea timpului a dovedit faptul ca a fost o decizie foarte buna aceea de a introduce in gama de servicii oferite si serviciul de vopsire in camp electrostatic. Incepand din anul 1974, firma sa dezvoltat din ce in ce mai mult iar in momentul de fata aceasta este unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel european in domeniul protejarii suprafetelor metalice.

Serviciile oferite de catre Analko

In momentul de fata, firma Analko este capabila sa ofere cele mai profesioniste servicii de anodizare, vopsire in camp electrostatic, confectii metalice precum si multe alte tipuri de servicii. Pentru a ajunge in aceasta postura a fost nevoie de ani de experienta, investitii in echipamente de ultima generatie dar si de personal specializat. Toate aceste detalii au contribuit la dezvoltarea companiei pana in punctul in care aceasta este in acest moment unul dintre cei mai importanti jucatori din industria protejarii suprafetelor metalice si un partener de incredere si de calitate pentru foarte multi clienti extrem de importanti.

Detaliile fac diferenta! Acesta este moto-ul dupa care se ghideaza activitatea firmei

Pentru a se putea bucura de nivelul de notorietate de care se bucura in acest moment aceasta firma a fost nevoie de foarte multa munca si de oferirea de servicii de cea mai buna calitate. Spre deosebire de alte firme care activeaza in acelasi domeniu de activitate ca si Analko, cei de la Analko au pus accent pe detalii, fapt care a facut si face in continuare diferenta. Apeland la serviciile acestei companii te vei fi tratat cu foarte mare atentie iar serviciile de care te vei bucura sunt oferite la standarde de calitate superioara. Micile detalii care pentru unii sunt doar detalii care nu conteaza pentru cei de la Analko sunt detalii care fac diferenta.

Pentru a raspunde nevoilor clientilor dar si pentru a putea oferi servicii de cea mai buna calitate, din anul 2004 sa infintat in Bucuresti firma Analko Aluminium. Acesta a fost momentul in care piata din tara noastra a cunoscut cu adevarat ce inseamna servicii de cea mai buna calitate in domeniul protejarii suprafetelor metalice.

Concluzii

Analko este partenerul la care trebuie sa apelezi in momentul in care ai nevoie de servicii pentru protejarea suprafete si confectii metalice. Profesionalismul dovedit de catre cei care lucreaza in cadrul acestei companii, echipamentele de ultima generatie utilizate, personalul specializat la cel mai inalt nivel care lucreaza in cadrul acestei firme dar si faptul ca detaliile conteaza pentru cei care lucreaza in cadrul Analko sunt doar cateva dintre motivele pentru care aceasta firma este partenerul de incredere si de cea mai buna calitate la care poti apela in momentul in care ai nevoie de servicii de protejare a suprafetelor metalice.