In 2022, asteptam cu nerabdare multe spectacole de muzica, precum si concerte de top. Untold si Saga sunt cele mai asteptate concerte din acest an. In ciuda faptului ca 2021 a fost un an greu pentru marile evenimente muzicale, au fost totusi multe. Pandemia si noile variante de virus, Delta sau Omicron, au avut impact asupra aproape tuturor concertelor mari. Asteptam cu nerabdare sa vedem rezultatele marilor concerte din Romania in 2022! Black Eyed Peas, Iron Maiden, Afrojack si Marshmello se pregatesc sa ofere un spectacol memorabil.

Cele mai tari festivaluri din Europa, care atrag mii de vizitatori din intreaga lume, sunt cele mai mari placeri ale Europei. Untold, Neversea, Saga, Electric Castle si Summer Well sunt cele mai asteptate evenimente din 2022, care au anuntat deja artistii care vor face ca experienta sa fie de neuitat in timpul verii.

Evenimente judetul Mures

Asociatia Visitmures este dedicata promovarii judetului Mures ca destinatie turistica prin intermediul online (site, social media, aplicatie), print, pliante, panouri publicitare, evenimente si targuri, iar in acest fel putem promova toate aspectele legate de turismul din judet. Avem instrumentele necesare pentru a promova toate fatetele turismului din judet, pe care le punem la dispozitia potentialilor parteneri pentru a crea un management comun al destinatiei. Judetul Mures este viziunea noastra pentru prezentarea si publicitatea beneficiilor de agrement, recreere si evenimente judetul Mures.

Iron Maiden (26 mai)

Au fost vandute 15.000 de bilete pentru evenimentul de la Romexpo. Trupa germana Lord Of The Lost va deschide show-ul de la Bucuresti. Iron Maiden, una dintre cele mai influente trupe rock din toate timpurile, a cantat in fata a milioane de oameni din intreaga lume si a produs 17 albume de studio certificate cu platina si aur. ‘Powerslave’ si ‘Number Of The Beast’ au ocupat saptamana aceasta primul loc in topul Billboard 200, invingand ‘Powerslave’ si ‘Number Of The Beast’. Senjutsu, noul album de studio al trupei Iron Maiden, a fost lansat in aceasta toamna. Iron Maiden, una dintre cele mai influente trupe rock din istorie, a cantat in fata a milioane de oameni din intreaga lume timp de peste o jumatate de secol si a lansat peste 17 albume de studio certificate cu platina si aur. Senjutsu, cel mai recent album al Iron Maiden, este cel mai bine clasat album al trupei in Billboard 200, devansand „Powerslave” si „Number Of The Beast” in cursa pentru locul patru in clasament.

SAGA Festival (3-5 iulie)

Arena Nationala din Bucuresti va gazdui evenimentul, dar zona de concert va include si Parcul National. Organizatorii vor amenaja mai multe scene si vor pregati numeroase surprize si secrete pe care fanii le vor descoperi. Peste 200 dintre cei mai buni artisti internationali si locali din lume vor urca pe scena in 2022. Primii artisti care au fost anuntati sunt Afrojack, Marshmello, Timmy Trumpet, Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, Purple Disco Machine, Sickick si multi altii. La inceputul anului, vor fi dezvaluiti multi alti artisti. Pentru intrarea generala este necesara suma de 499 de lei, iar pentru accesul VIP este nevoie de 830 de lei.