Daca esti in cautarea unor servicii de urmarire a constructiilor, ai nimerit in locul potrivit deoarece Eurosurvey este compania experta in domeniul cadastrului si al masuratorilor terestre, care vine in ajutor cu cele mai bune solutii pentru clientii sai. Suntem o echipa formata din oameni profesionisti in executia tehnica si juridica a diverselor lucrari si dispunem de tehnologii de ultima generatie in executarea diferitelor masuratori. De asemenea, echipa noastra se bazeaza pe o comunicare eficienta, dar si pe transparenta cu care informatiile sunt transmise pentru a forma colaborari avantajoase din toate punctele de vedere.

Servicii profesionale

Oferim clientilor nostri servicii de urmarire constructii, care se pot desfasura pe o perioada foarte indelungata avand in vedere procesul unei constructii, inclusiv de la executia acesteia, intrucat echipa noastra colecteaza informatii si masuratori asupra unor fenomene si marimi, care caracterizeaza proprietatile constructiilor. Indiferent de tipul de proiect, daca este industrial, rezidential sau de retail, presupun inca din stadiul de proiect o tema de monitorizare a constructiei in timp. Eurosurvey pune in practica metoda nivelmentului geometric de precizie, intrucat asigura acest aspect prin aparatura profesionala de executare a masuratorilor. De asemenea, Eurosurvey se ocupa si de achizitionarea marcilor de tasare care trebuie sa respecte anumite rigori.

Cea mai buna calitate

Indiferent daca dorim sa achizitionam un produs sau sa beneficiem de un serviciu, calitatea este aspectul definitoriu pe care trebuie sa il luam in considerare. Astfel ca echipa Eurosurvey ofera servicii de calitate inalta datorita experientei dobandite in domeniul masuratorilor terestre si al cadastrului, astfel ca poti avea incredere maxima atunci cand apelezi la echipa noastra.

Profesionalism si experienta

Echipa Eurosurvey ofera doar servicii in care implicarea este garantata, iar interesul fata de multumirea clientilor are prioritate. Profesionalismul, seriozitate, dar si promptitudinea sunt doar cateva caracteristici esentiale prin care se formeaza colaborarile de succes pe termen lung. De asemenea, evolutia de-a lungul timpului, dar si oamenii cu experienta in domeniu si calificati asigura cele mai bune executari din domeniu.

Tehnologii de ultima generatie

Folosim doar tehnologii si tehnici de ultima generatie, pe langa experienta si profesionalismul de care echipa noastra da dovada in fiecare colaborare, pentru a asigura proiecte de succes si satisfactia maxima a clientilor nostri.

Contacteaza specialistii

Stim cat de important este sa dispui de recomandari si sfaturi oferite de catre specialisti in domeniu, astfel ca Eurosurvey iti propune sa contactezi un specialist in monitorizarea constructiilor pentru a beneficia de toate acestea. Avem responsabili din domeniu, calificati care te pot ajuta cu solutii eficiente pentru tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul de telefon afisat sau ne poti scrie direct prin email. Totodata, poti solicita direct de pe site o oferta pentru serviciile pe care le oferim.