Sunt multe optiuni pe piata atunci cand vine vorba despre transportul sticlelor de vin, insa cutiile de carton sunt alegerea cea mai avantajoasa existenta pe piata globala. Magazinul ipack.ro este un furnizor romanesc de incredere de la care clientii se pot aproviziona cu cutii transport sticle de cea mai buna calitate la preturi avantajoase.

Aceste cutii de transport pentru sticle sunt realizate din carton foarte rezistent de tip ondualt, care rezista la aproape orice conditie meteo si absoarbe socul de la orice impact. Sticlele sunt transportate mult mai in siguranta in astfel de cutii.

De ce aleg multi producatori si magazine sa foloseasca cutii transport?

Raspunsul va fi intotdeauna legat de costuri, cutiile din carton costa mai putin decat laditele din lemn si pot fi fabricate fara a aduce un pericol mediului inconjurator.

Este esential sa alegeti cutii de ambalare care sa ofere o protectie maxima pentru produsele dvs. Acest lucru nu numai ca va aduce beneficii clientilor ci si producatorilor. Atunci cand bunurile sunt protejate de daune, profitul integral este garantat neconditionat. Cutiile de carton va pot ajuta sa sustineti valoarea produselor dvs. de la punctul de productie, pana cand sunt transportate la destinatia finala. Nicio alta cutie de ambalare nu face treaba mai bine decat aceste cutii de ambalare. Acestea sunt realizate cu materiale rezistente si de inalta calitate, iar acest lucru le ofera capacitatea de a rezista la orice forma de presiune sau abraziune. Cand va personalizati cutiile cu materiale din carton, selectati cu atentie grosimea materialului pe care il doriti pentru cutiile de ambalare. Grosimea poate varia de la 280 GSM sau 550 GSM, in functie de ceea ce doriti pentru produsele voastre. Cu aceste cutii de ambalare, va puteti transporta confortabil marfurile de la o destinatie la alta convenabil.

Exista multe caracteristici, ceea ce face ca cutiile de carton sa fie mai versatile decat orice alte cutii de ambalare. Aceste cutii sunt extrem de adaptabile. Pot fi taiate la orice forma sau dimensiune cu usurinta, lipite, capsate oricum doriti. Caracteristicile acestor cutii sunt nesfarsite si, datorita faptului ca pot fi personalizate sau taiate in orice dimensiune, ofera producatorilor posibilitatea de a proiecta cutii de ambalare unice care sa le inveleasca complet produsele.

Cutiile de carton sunt cutii de ambalare excelente. Ele pot fi folosite pentru a stoca diferite produse, cum ar fi carti, incaltaminte, accesorii mici, haine si multe altele. Deoarece pot fi taiate la orice dimensiune sau forma, nu exista in totalitate nicio limita la ceea ce pot ambala. Acesta este motivul pentru care multe companii prefera cutiile de carton, deoarece isi fac ambalajul mai confortabil cu o multime de optiuni.

Cutiile de transport de la ipack.ro sunt o resursa foarte utila atat pentru producatorii de sticle de vin cat si pentru marile magazine care doresc sa exporte marfa. De asemenea, acest magazin ofera si alte tipuri de cutii precum cele de pizza sau pentru depozitat. Este avantajos sa folosim cartonul deoarece este un material reciclabil, ieftin si rezistent, iar ipack.ro este leader in acest domeniu!