Încă te întrebi de ce odată cu servicii protectia ai nevoie și de eliberare buletin PRAM? Ei bine, buletinul PRAM este un lucru extrem de important, cu atât mai mult cu cât acesta atestă faptul că totul este în ordine. Eliberat fiind de un electrician calificat, nu poți pune la îndoială veridicitatea acestuia!

Efectuarea verificării PRAM este mai mult decât necesară

Indiferent de stadiul în care se află firma ta, trebuie să știi că efectuarea verificării PRAM este mai mult decât necesară. În esență, această verificare presupune un studiu al prizelor în clădirea în care activezi sau în birourile pe care le deții.

Indiferent de punctul de lucru, ai nevoie de un buletin PRAM Bucuresti. Trebuie să apelezi neapărat la experți în servicii protectia muncii pentru un astfel de buletin sau certificat care să ateste siguranța incintei în care tu și angajații tăi vă desfășurați activitatea.

Mai mult decât atât, este extrem de important să conștientizezi că buletinul PRAM este solicitat, de altfel, în cazul controalelor ITM și IGSU. Obligativitatea acestui buletin nu este una întâmplătoare. Cum altfel, dacă nu prin control amănunțit și specializat, îți poți asigura angajații de faptul că lucrează într-un mediu lipsit de posibilitatea izbucnirii unui incendiu?

În cazul în care nu prioritizezi acest pas, s-ar putea să te trezești cu o amendă. Astfel, ajungi la concluzia că mai bine plătești un expert care se poate ocupa de verificare, decât să dai o sumă cuprinsă între 5.000 și 10.000 RON drept amendă!

Tu ce preferi? Asigură-te de faptul că totul este în conformitate cu legea și cu acele standarde stabilit la nivel de activitate sau sector. Încă de la început, alege să mizezi pe rezolvarea lucrurilor, ci nu pe amânarea acestora. Orice amânare poate veni cu o amendă pe care, cu siguranță, nu ți-o dorești!

În urma verificării nu există posibilitatea neemiterii buletinului. De ce? Întrucât acesta este esențial, în cazul în care se vor observa nereguli, ele vor fi precizate în buletinul PRAM. Mai apoi, tot ceea ce îți rămâne de făcut este să discuți cu experți care să te ajute să reglementezi situația, conform legilor și standardelor stabilite.

Nu uita, totuși, că pentru orice servicii de protectia muncii Bucuresti, echipa Protectia-muncii.org îți stă la dispoziție. Vorbește cu un expert și obține tot ceea ce ai nevoie, fără a trebui să cheltui sume foarte mari de bani!