In foarte multe cazuri se intampla ca o pereche de blugi dama sa nu ne vina bine, sa fie prea stramta, prea larga, sa aiba o croiala nepotrivita sau sa fie mult prea mare pentru corpul nostru micut. Blugii au materiale destul de rigide si nu pot fi modificati asa de usor, e foarte usor sa pierzi blugii doar pentru ca nu ai fost atenta cand i-ai cumparat. Cum verifici totusi daca blugii iti vor veni bine sau nu? Observi cu atentie zona gleznelor si materialul care acopera picioarele. Daca ai prea mult material care ramane pe langa picior, in lateral, perechea de blugi nu e buna, nu ii vei putea imbraca. Nu e bine daca blugii sunt prea lungi, daca depasesc glezna, inseamna ca nu ai marimea potrivita si trebuie sa te orientezi spre alti blugi dama.

Un semn clar ca nu ai perechea potrivita este urmatorul: de fiecare data cand te asezi pe un scaun esti nevoita sa ii tot deschei la nasturi sau sa desfaci fermoarul. De multe ori fermoarul poate sa cedeze, nasturii nu pot sta inchisi pentru ca te simti destul de rau si te strang prea tare. Blugii prea stramti nu permit circulatia normala, deci s-ar putea sa ai probleme si sa nu simti la un moment dat zona unde acestia ar trebui sa se muleze pe talie.

Cand te imbraci cu o pereche de blugi de calitate, pe care o poti gasi la cele mai bune preturi si la Top Closet, nu trebuie sa fie prea largi, cand inchei fermoarul sau nasturii blugii trebuie sa se muleze perfect pe talia ta, sa nu te stranga. Daca intri in blugi imediat si ai loc destul de mult in toate partile perechea de blugi e prea mare pentru tine si te va incomoda la mers.

 

blugi                                                                  

 

Si cutele pot sa iti spuna daca ai ales bine sau nu blugii. Cele care sunt inspre interior ne spun ca avem blugii prea stramti, cele spre exterior ne spun ca am gresit marimea, ca sunt mult prea mari. Buzunarele de la spate ar trebui sa fie bine centrate la nivelul posteriorului, nu trebuie sa fie mult prea mari si nici prea largi, cele din fata trebuie sa fie plasate pe materialul care acopera partea superioara a piciorului, sa nu fie pe laterale.

Blugii care iti vor veni bine rezista bine la spalari, nu devin prea stramti dupa ce intra la apa. Ca sa te poti bucura de ei trebuie sa ii alegi pe cei cu elastan si cu bumbac de calitate, care nu isi vor schimba dimensiunile la spalari si vor ramane intacti. Stim ca o pereche de blugi de vine bine si atunci cand putem sa ii purtam fara probleme si sa facem tot felul de miscari oriunde suntem. Putem sa dansam in ei, putem sa alergam, sa facem exercitii fizice diverse, putem sa stam pe scaun, sa ne ridicam usor si sa mergem lejer prin natura cand avem nevoie de putin aer.

O pereche de blugi buna, care ni se potriveste perfect este si cea care are un tipar foarte clar, gandit in detaliu pentru a se mula pe talia noastra. Doar blugii de calitate de la Top Closet au tipare excelente si foarte bine realizate, vin perfect pe orice tip de corp si se pot purta o vreme indelungata fara nici cea mai mica problema.

E foarte important ca toate perechile de blugi pe care le avem sa ne vina bine, cand le cumparam trebuie sa probam cat mai multe si sa incercam sa gasim acei blugi care ne vor veni bine si daca ne ingrasam putin sau daca slabim.