Tigarile electronice au fost apreciate de fumatori inca din 2010, atunci cand si-au facut loc pe piata din Romania pentru prima data. In momentul actual fiecare fumator stie ca o tigara electronica este mult mai potrivita pentru alimentarea viciului decat o tigara obisnuita, iar lista cu avantaje este una lunga si prezentata in mai multe randuri.

Asa cum am incercat de fiecare data, dorim sa gasim constant solutii prin care sa va oferim mai multa libertate si eleganta si credem cu tarie ca reusit asta prin noul produs Pod Kit Smith&Blawkins Voom. De-a lungul experientei noastre in aceasta industrie am incercat sa ne cunoastem cat mai bine clientii si sa le intelegem pretentiile. Vaperii sunt impartiti pe mai multe categorii, este clar, dar majoritatea isi doresc un dispozitiv cat mai elegant, cat mai usor de folosit si de dimensiuni reduse.

Cine poate utiliza Pod Kit Smith&Blawkins Voom?

Acest dispozitiv este creat in special pentru incepatorii care doresc sa experimenteze lumea vapingului. Are un design elegant, acest lucru ii permite acestei tigari electronice sa fie potrivita atat pentru femeile cu multa feminitate, cat si pentru barbatii care nu doresc sa aiba mereu o geanta dupa ei sau buzunarele umflate la fiecare pereche de pantaloni.

Dimensiunea face din acest kit tigara electronica Smith&Blawkins Voom sa fie usor de transportat si de utilizat in orice conjunctura. Nu doar design-ul este punctul forte al acestei tigari electronice, ea vine la pachet si cu o lista lunga de alte avantaje despre care vom discuta in urmatoarele randuri.

  • Pod Kit Smith&Blawkins Voom are un acumulator de 320 mAh, ceea ce-i permite utilizatorului sa o foloseasca pentru perioade lungi fara sa intampine probleme.
  • Activarea acestui dispozitiv se face prin inhalare, deci vaperul nu mai este nevoit sa apase pe un buton pentru a inhala.
  • Indicatorul LED te va ajuta sa realizezi care este starea actuala a bateriei.
  • Se incarca in mai putin de o ora, deci nu vei fi despartit pentru prea mult timp de tigara ta electronica.
  • Device-ul Smith&Blawkins Voom poate fi incarcat de 4 ori in power bank-ul special conceput.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le-am enumerat si pe pagina produsului. Ne dorim sa aflam si parerea voastra despre acest kit tigara electronica Smith&Blawkins Voom pentru ca ne dorim sa va oferim tot ce avem mai bun.

Pod Kit Smith&Blawkins Voom – o idee marca Alexis Nechita, CEO Vaperia.ro

Acest minunat dispozitiv este un produs dezvoltat integral de Vaperia in colaborare cu Voom Labs. Ideea a fost gandita de domnul Alexis Nichita care si-a dedicat intreaga activitate profesionala dezvoltarii industriei tigarilor electronice din Romania.

Design-ul, functiile, greutatea, culorile, toate aceste aspecte esentiale au fost puse la punct de catre Alexis Nichita din dorinta de a lansa un produs pe gustul vaperilor incepatori. Fiind un pasionat de vaping si de tot ce inseamna acest fenomen in acest moment, CEO-ul Vaperia.ro a venit intotdeauna cu solutii si si-a adaptat compania astfel incat sa vina in sprijinul vaperilor de toate categoriile.

Atentia indreptata asupra clientilor, colaborarea excelenta cu acestia si cu zeci de branduri cunoscute din aceasta industrie a facut din Vaperia.ro o companie recunoscuta de vaperii din toata tara. Smith&Blawkins nu este primul produs propriu al Vaperia.

Smith&Blawkins este tot un brand Vaperia.ro despre care s-au spus doar cuvinte de lauda pana in acest moment. Vaperii, indiferent de categoria acestora, isi doresc ca brandurile importante sa le acorde atentie si sa-i inteleaga, iar Vaperia.ro reuseste sa satisfaca aceste nevoi prin atentia pe care CEO-ul companiei, Nichita Alexis, abordeaza aceasta piata.