Atât tu, cât și logodnicul tău adorati ideea de a avea o formație nuntă București cu muzică live. Trupele de nuntă live oferă emoție și divertisment de neegalat, dar ce trupă ar trebui să alegi? Există mai multe tipuri de formații de nuntă din care poți alege, inclusiv muzica ușoară, muzica clasică, muzica lăutărească, precum și jazz sau folk. Există patru întrebări pe care trebuie să ți le pui atunci când alegi o locație pentru ziua ta cea mare. Care este capacitatea maximă a locației? Verifică dimensiunea și forma locației. Există o locație desemnată pentru scenă sau artist sau o parte din ringul de dans va fi sacrificată? Dacă poți avea o zonă de recepție spațioasă, unde poți avea cu ușurință o trupă de șase până la opt interpreți.

Dacă eșți în căutarea unui cadru mai intim, limitează-ți căutarea la trupe cu patru membri sau mai puțin. Adresați-vă locației pentru recomandări pentru formații, deoarece vor ști care sunt formațiile care vor merge bine în zona unde este locația.

Invitații sunt foarte importanți atunci când alegi muzica

Atunci când angajezi o formație pentru a cânta la nunta ta, nu poți să iei în considerare doar preferințele tale muzicale personale. Recepția ta va include aproape sigur părinți, prieteni și bunici ai părinților și, eventual, câțiva oameni mai tineri pe lângă cunoștințele și colegii din generația ta. Trebuie să iei în considerare stilul de muzică pe care doresc să danseze sau doar să o asculte. Trebuie să alegi o formație care poate cânta o varietate de muzică ușoară nuntă pentru a mulțumi pe toți cei de pe lista ta de invitați. Oaspeții ar trebui să aibă impresia că trupa a interpretat cel puțin o melodie exclusiv pentru ei în timpul spectacolului. Orice trupă poate pune împreună cinci melodii grozave, dar performanța lor pe parcursul unui concert de patru ore poate varia foarte mult.

Trebuie să găsești o formație în care soliștii să fie capabili să se adapteze la atmosfera schimbătoare a recepției tale. Se se adapteze la toate cerințele tale. Când invitații tăi sunt obosiți, formația trebuie să fie capabilă să ii distreze și de la mese. Muzica ușoară aleasă ar trebui să se potrivesca cu tema nunții tale, cu muzica pe care o ascultă marea majoritate a invitaților. Mai ales, trebuie să fie o muzică care este de actualitate pentru marile evenimente.

Dacă găsesti o formație cu muzică live și care se potrivește tuturor criteriilor tale, există câteva lucruri suplimentare de luat în considerare. Stabilește ce va purta formația, cât timp va avea nevoie pentru a configura și verifica sunetul și dacă va învăța melodia pentru primul tău dans. Ei sunt cei care anunță tăierea tortului și dansul important.

Verifică din timp pentru a vedea dacă sunt dispuși să-și prelungească setul, în caz că este necesar. Ce muzicieni vor cânta. Sunt aceleași pe care le-ai mai văzut? Ce fel de echipament va aduce trupa? Asigură-te că tu și formația ta aveți un contract oficial care acoperă toate aceste puncte.