Domeniul de business este unul in continua dezvoltare care presupune multe provocari si riscuri. Tocmai de aceea, nu multi dintre cei care aleg acest drum reusesc sa il si duca la final. Principalul impediment in acest sens il reprezinta imposibilitatea de a avea acces in timp util la datele de mare importanta, dar si lipsa cunostintelor esentiale despre modul in care se realizeaza o investitie corecta si cum o afacere se mentine relevanta. In acest sens, Investpoint propune servicii adaptate tuturor nevoilor cu care se confrunta tot mai multi afaceristi atat in stadiul de inceput, cat si pe parcursul investitiilor. Printre acestea se numara si evaluarea de afaceri care presupune descoperirea adevaratului potential al unei intreprinderi, dincolo de detaliile declarate. Opteaza pentru servicii de evaluare afaceri de la Investpoint si beneficiezi de calitate, promptitudine si directionare catre atingerea obiectivelor in mod eficient.

Importanta evaluarii unei societati

Un asemenea pas este esential inainte de actionarea propriu zisa spre o investitie concreta. Analiza intreprinderii in cauza te ajuta sa descoperi daca exista o diferita intre ceea ce este in fapt si ceea ce se crede ca este. Mai concret, in urma unor proceduri riguroase realizate de profesionisti cu vasta experienta, se decide daca suma la care este pozitionata spre vanzare sau investitie are corespondenti in realitate sau daca este mult prea mare in raport cu ce ofera.

Rapoartele rezultate te ajuta la luarea unei decizii corecte in cea ce priveste viitoare investitii sau achizitii. Este societatea suficient de valoroasa? Merita asumarea acestor riscuri? Are potential de dezvoltare? Colaborarea cu Investpoint va aduce raspunsuri concrete la toate aceste intrebari.

Investpoint – sprijin considerabil pentru afaceristi

Intreaga oferta de servicii este special adaptata nevoilor cu care se confrunta persoanele de business la un moment dat in parcursul lor profesional. Aici amintim de atentia la detalii si responsabilitatea crescuta pentru a genera date cat mai concrete, care sa foloseasca intr-o masura cat mai mare.

Indiferent de tipul de investitie comerciala, industriala, pe proprietati individuale sau terenuri, dedicarea si valoarea informatiilor este aceeasi. Echipa este formata atat de veterani ai domeniului, cat si de tineri profesionisti care au o inclinatie mult mai mare catre dezvoltare si acumulare de informatii noi pe care sa le puna cu entuziasm in practica.

Investpoint include si studiile de fezabilitate in serviciul de evaluare a firmei

Pentru o analiza cat mai completa, stabilirea unei traiectorii pe care ar putea-o urma investitia in urmatorii ani, este esentiala. Studiile de fezabilitate vizeaza detectarea factorilor sociali, economici, tehnologici si nu numai, care ar putea influenta in mod direct felul in care aceasta se dezvolta. In acest fel se contureaza un scenariu clar care denota daca este intr-adevar o posibilitate economica cu potential sau implicarea financiara in acea directie este un risc care nu merita asumat.