Ati fost invitat la un botez si va luptati deja cu intrebarea ce fel de cadou sa oferiti? Iata o serie de idei originale, valoroase si creative pentru a decide ce sa dai la botezul unui baiat. Iata mai multe idei pentru cadouri baieti, o parte preluate de pe Jubi.

Cadouri de botez pentru baieti

Cadourile de botez pentru o fetita sau un baiat pot fi de diferite tipuri: de la un set util pentru fiecare moment al zilei alaturi de nou-nascut (set de masa, set de igiena personala, set de dormit etc.) pana la un cadou mai clasic si traditional, cum ar fi o bratara, un lant de aur, un pandantiv etc. Exista si cei care opteaza pentru cadouri pentru a lasa copilul sa se joace sau cadouri baieti mai originale de cumparat online de pe site-uri de comert electronic.

Carte magica

Cartea magica este un cadou original. Ce este? Se creeaza o carte personalizata in care copilul este protagonistul unui basm unic si special. Pe unele site-uri puteti crea cu usurinta Cartea Magica online in doar cativa pasi. Povestea ilustrata prezinta in imagini calatoria bebelusului la bordul caruciorului sau care zboara printre stele intr-un peisaj fermecat, purtat de barza, pentru a ajunge in momentul in care este intampinat de familie. Pe site-ul web exista multe alte idei pentru a crea o carte personalizata, unica, pe care parintii o vor adora.

O cutie pentru amintirile lui Winnie The Pooh

O cutie foarte delicata, cu compartimente pentru depozitarea primelor ghetute, a bratarii de nastere, a inelelor, a micilor comori, a amintirilor, a documentelor etc. Dimensiunile sunt de aproximativ 22x17x8 cm O idee perfecta si foarte draguta de cadou pentru baieti cu ocazia nasterii sau unui botez. Recenziile sunt toate pozitive. Este un cadou foarte binevenit din partea parintilor si este o cutie diferita de altele de pe piata. Cartonul folosit la fabricarea cutiei este de foarte buna calitate si durabil. Desenele care il infatiseaza pe Winnie The Pooh sunt atent detaliate si in culori moi si elegante. Singura nota negativa este dimensiunea, deoarece nu este foarte mare. Dar, in general, este un obiect foarte frumos si apreciat.

Lingou de aur

Lingoul de aur este, de asemenea, cel mai autentic si clasic cadou de investitie. Acestea sunt disponibile in toate preturile si variaza in greutate. Lingourile de aur pot fi achizitionate de la bijutieri si comercianti autorizati, care elibereaza si un certificat care poate fi inmanat parintilor copilului. Valoarea aurului fluctueaza in functie de piata, dar, in general, este un bun de siguranta care garanteaza intotdeauna un anumit randament al investitiei. Copilul o poate pastra si apoi o poate vinde atunci cand creste si reuseste sa faca bani.

O pictura

Dupa cum se spune, „frumusetea se afla in ochii privitorului”, asa ca alegeti un tablou al unui artist contemporan, un ulei pe panza care infatiseaza o priveliste a orasului sau un abstract care va impresioneaza. Poate faceti o vizita la cateva galerii de arta pentru a afla ce artisti sunt cei mai promitatori si care sunt preturile lor.

O Biblie veche

O carte veche are un miros special. Paginile ingalbenite, coperta din piele tare si senzatia pe care o au paginile in timp ce se intorc dau acestui tip de cadou o aroma unica. O Biblie antica poate fi obtinuta de la un anticariat, care trebuie contactat cu mult timp inainte pentru a-i da timp sa o caute.