fiset metalic
fiset metalic

Mobilierul rezistent este din ce in ce mai cautat de cumparatori. Daca, inainte, modelele din materiale metalice erau utilizate in special in diferite industrii si spatii comerciale, acum, acestea sunt integrate perfect si in birouri sau locuinte. Designul modern, reinventat pentru a se adapta timpurilor prezente, nu mai transmite un aer rigid incaperilor.

 

Posibilitatea de a alege un fiset metalic in diferite culori de la www.viamond.ro iti va permite sa il amplasezi acasa sau la locul de munca, fara a afecta armonia ambientului.

 

Dimensiunile variaza intr-un spectru larg de marimi, pornind de la cele mai mici modele de 90x90x40 cm pana la cele mai mari de 1000x450x2000 cm. Avand la dispozitie aceasta varietate, poti ocupa spatiile disponibile de la birou sau de acasa cu modelul potrivit, fara a bloca caile de acces si fara a aglomera incaperile.

 

Interioarele unui fiset te ajuta sa degajezi spatiile aglomerate

 

In functie de materialele pe care doresti sa le depozitezi, te poti orienta spre modele cu 1, 2, 3 sau 4 polite metalice, foarte rezistente si cu capacitatea de a sustine greutati intre 35 si 60 kg. Avantajul politelor unui fiset metalic este ca le poti regla pe inaltime, reconfigurand spatiul interior.

 

In acest mod, vei dispune de un mediu de depozitare potrivit chiar si pentru obiectele mai voluminoase. Daca ai cutii de largi dimensiuni, echipamente de munca robuste, harti sau planse, prin reglarea rafturilor vei obtine spatiul optim pentru depozitarea acestora. Interiorul va fi utilizat inteligent, la capacitate maxima, fara a face nicio risipa.

 

La munca sau in confortul locuintei, pastreaza lucrurile in siguranta

 

Fisetele din structura metalica sunt acoperite de un strat de vopsea ignifuga ce le permite sa reziste la foc deschis intre 1 si 6 ore, in functie de model. De asemenea, garniturile acestora blocheaza patrunderea focului in interiorul fisetului, protejand astfel obiectele depozitate. Aceasta achizitie este extrem de avantajoasa mai ales daca doresti sa pastrezi in siguranta acte, documente importante, substante inflamabile sau cu risc de explozie sau orice alte articole ce necesita conditii speciale de depozitare.

 

Modelele de fiset metalic sunt mult mai sigure decat celelalte tipuri de mobilier. Prin utilizarea unui fiset te asiguri ca orice ai fi depozitat in interiorul acestuia se afla in permanenta siguranta. Chiar daca la locul de munca sau acasa s-ar declansa un incediu, materialele din fiset ar fi in continuare protejate, datorita sistemelor de protectie moderne de care dispune acest tip de mobilier. Spre deosebire de dulapurile din pal, cele metalice sunt incomparabil mai eficiente cand vine vorba de siguranta. Amplaseaza fisetul oriunde ai nevoie de „serviciile” acestuia.

 

Pune in seiful unui fiset metalic obiectele cu valoare ridicata

 

Modelele cu seif sau cutie de valori sunt, de asemenea, o solutie exceptionala atat pentru birou, cat si pentru acasa. Clasoarele cu timbre, banii, actele, bijuteriile de valoare sau orice alt articol pe care consideri ca trebuie sa il tii in seif vor fi organizate in cele mai bune conditii.

 

Investeste intr-un fiset metalic si il vei putea utiliza vreme indelungata, fara grija deteriorarii. Acest produs iti va pastra la loc sigur actele firmei, prin intermediul seifului cu care este dotat, iar structura robusta, realizata din tabla de otel de prima calitate, va garanta rezistenta sa in timp.