De-a lungul istoriei tutunului, tutunul de rulat a fost mereu prezent, datorita confortului, bunului gust si flexibilitatii sale. Cand vine vorba de selectarea tutunului de rulat manual, exista o serie de factori pe care ar trebui sa ii luati in considerare pentru a va asigura ca veti obtine un tutun de inalta calitate si cu gust bun.

Tutunul de rulat manual este disponibil in mai multe varietati, ceea ce inseamna ca, caracterul fiecarui tip este altul si trebuie sa experimentati si sa va cunoasteti gusturile inainte de a gasi tutunul perfect. La noi in tara, exista mai multe nume de brand populare precum tutun pentru rulat Bali Shag, Golden Virginia, D&B si lista poate continua.

Daca tutunul de rulat este prea umed, va arde foarte greu, in timp ce tutunul prea uscat va va crea o senzatie puternica de disconfort, o senzatie intepatoare si neplacuta pe limba. Nu toate frunzele de tutun sunt potrivite pentru rularea manuala, astfel ca, intelegerea tipurilor de tutun este importanta daca va doriti experiente ideale. De exemplu, un tutun tare si cu un gust foarte intens, este un tutun tratat la foc.

Exista mai multe aspecte de care trebuie sa tineti cont in momentul in care doriti sa achizitionati un tutun pentru rulat bun.

Calitate

Pur si simplu, tutunurile bune sunt facute din frunze bune. Un tutun bun a fost indepartat mai mult din tulpina, ceea ce ii confera, la randul sau, un gust mult mai curat. Tutunul de rulat are, in general, mai putini aditivi decat cel din tigarile clasice, cu exceptia unor producatori mai ieftini care pot opta pentru utilizarea aditivilor din motive de costuri mai reduse.

Intensitate

Cat de puternic va place tutunul depinde de preferintele individuale. Puteti avea o vedere generala asupra acestuia in sensul ca culoarea va poate oferi o indicatie. Un tutun de culoare deschisa va avea o intensitate ceva mai redusa, in timp ce unul mai inchis va fi defapt opusul. Cu cat amestecul este mai inchis, cu atat gustul este unul mai puternic.

Fara aditivi

In trecut, tutunul de rulat i s-a adaugat aditivi. In timpul procesului de obtinere a tutunului pentru rulat, zaharurile pot fi adaugate in timpul procesului de amestecare sau fermentare, ceea ce incetineste viteza de ardere. Unii producatori de tutun au adaugat treptat aditivi in produsul lor pentru a obtine mai mult profit, deoarece tutunul arde mai repede, ceea ce inseamna ca oamenii aveau tendinta de a cumpara mai mult. In unele cazuri, poate avea influenta asupra aromei si mirosului, pe care le puteti observa si asemana similar cu tigarile prefabricate. Acest scenariu a condus la dezvoltarea tutunurilor fara aditivi care garanteaza ca nu sunt utilizati aditivi in procesul de fabricatie, dand un gust de tutun pur si diminuand viteza de ardere.

Aroma

Tutunurile aromate sunt populare peste tot in lume, deoarece unii prefera sa simta un alt gust in afara de tutunul pur. Exista variante cu aroma de menta, ciocolata ori diverse fructe sau chiar vanilie, insa, optarea pentru aroma in tutun este o alegere personala, deci decizia va apartine in totalitate.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt in cautarea unui tutun de calitate pentru rulat si nu numai, la numai un simplu click distanta accesand trabuc-store.ro puteti gasi solutia perfecta la un raport pret/calitate avantajos.