Monodiscurile au fost si raman unele dintre cele mai eficiente dispozitive de curatare a suprafetelor plane. Acest lucru se datoreaza modului in care concentreaza intreaga putere in punctul in care actioneaza, reusind sa indeparteze chiar si cele mai dificile depuneri. Selectia de monodiscuri profesionale de la Uniclean este configurata in asa fel incat sa propuna variante pentru toate tipurile de servicii in care acestea se dovedesc a fi eficiente. Cumpara aceste dispozitive de la Uniclean si ai de fiecare data garantia unor interventii eficiente, in urma carora obtii rezultate impecabile.

Ce sunt monodiscurile si cum functioneaza?

In spatiile cu trafic intens de persoane, in care exista reguli stricte de igiena, curatenia trebuie realizata la cel mai inalt nivel. Acest prag poate fi atins cu ajutorul monodiscurilor care sunt aparate ce utilizeaza forta centrifuga pentru a indeparta mizeria si agentii patogeni de pe suprafetele asupra carora actioneaza. Sunt prevazute cu discuri de dimensiuni si grade de abrazivitate distincte, care sunt utilizate in combinatie cu substante si dezinfectanti puternici care actioneaza localizat.

Sunt ergonomice, compacte si usor de folosit

Dincolo de functiile cu care sunt dotate, aceste dispozitive prezinta si avantaje de ordin practic. Prestatorii de servicii la scara larga au nevoie de echipamente care sa ii ajute cat mai mult in finalizarea procedurilor si nu sa fie un impediment. De aceea, monodiscurile de la Uniclean sunt realizate dupa parametri clari care vizeaza dimensiuni si gabarit reduse, pentru a facilita utilizarea si transportul. De asemenea, au un sistem de operare simplu de inteles si accesat, cu un numar redus de taste, astfel incat functiile sa poata fi accesate rapid.

Cere ajutorul specialistilor nostri

Daca nu te poti hotari la un singur model dintre toate cele expuse pe site, poate ca ai nevoie de putin ajutor. Consultantii de specialitate Uniclean au rolul de a oferi informatii suplimentare, a raspunde la intrebari si a face paralele intre mai multe variante, astfel incat sa iti expuna o descriere cat mai obiectiva a produselor, pentru a te ajuta sa iei o decizie. Mai mult decat atat, iti va putea face si recomandari personalizate daca iti doresti acest lucru. Pentru asta va trebui sa comunici ce tip de servicii prestezi, in ce conditii urmeaza sa folosesti monodiscul si ce asteptari ai de la acesta. In functie de detalii, se vor face analize ale variantelor disponibile si iti vor fi propuse acelea care se pliaza perfect pe nevoile tale. In plus, vor fi adaugate sau eliminate accesorii sau functii suplimentare, in functie utilitatea lor pentru tine. In acest fel ai garantia faptului ca nu platesti in plus pentru aspecte care s-ar dovedi a fi nefolositoare pentru munca ta.