Atunci cand tot ce iti doresti este sa faci cele mai frumoase surprize persoanelor din viata ta, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi OKFLora si sa cumperi cele mai frumoase flori pe care sa le trimiti direct la destinatie. Stim ca este complicat pentru tine sa iti iei liber de la munca pentru a pleca la vanatoare de flori prin oras si de aceea, pe rafturile OKFlora vei gasi cele mai interesante flori si aranjamente direct din fata calculatorului, fara sa fie nevoie sa pierzi timp.

Iata mai multe avantaje pe care le obtii atunci cand vrei sa oferi un cos cu flori si alegi OKFlora ca partener de nadejde pentru a face persoanele importante din viata ta, fericite.

Economie de timp

Timpul este in prezent o variabila foarte pretioasa in viata fiecarei persoane si uneori renunti sa faci surprizele pe care ti le-ai dori pentru ca nu ai timpul necesar ca sa te ocupi de tot. Cu siguranta te-ai gandit la un momentdat ca ar fi frumos sa oferi persoanei iubite un buchet de flori in pauza de la pranz, dar stiind ca va trebui sa pierzi mult timp cautand florile perfecte, apoi sa pierzi timp mergand pana la locul sau de munca si sa te intorci la serviciu, ai ajuns la concluzia ca o astfel de surpriza este imposibila si ai ales sa mergi pe varianta deja cunoscuta, aceea de a o surprinde seara.

Cu ajutorul OKFlora aceste probleme dispar automat. Vei alege cel mai frumos cos cu flori de pe site, mesajul pe care vrei sa il transmiti si ne vei indica adresa la care trebuie sa ajunga florile. De aici si pana cand florile ajung la persoana iubita mai este doar un pas, pe care il vor face curierii nostri. Surpriza ta este gata si nici macar nu a trebuit sa iesi pe usa pentru ca aceasta sa fie materializata.

Florile ajung in siguranta

In mod sigur ti-ai dorit sa oferi cele mai frumoase cosuri cu trandafiri, dar te-ai gandit ca pana acasa, daca le lasi pe bancheta din spate au toate sansele sa se deterioreze la prima frana, asa ca ai renuntat si ai ales un buchet clasic? Alegand sa colaborezi cu OKFlora pentru a surprinde persoanele dragi din viata ta, beneficiezi de ajutorul curierilor care au la dispozitie masini special concepute pentru a livra florile intacte.

Astfel nu trebuie sa iti mai faci griji ca apa din cosul cu flori iti va uda bancheta, ca florile vor ajunge partial rupte din cauza traficului infernal pentru ca florile ajung intregi si in cel mai scurt timp la destinatie.

Un cos de flori primit de la un curier misterios alaturi de un mesaj interesant este o surpriza pe care nimeni nu o asteapta deci vei impresiona doar pentru ca te-ai gandit la asta. Poti alege florile preferate sau variante general valabile daca nu stii prea multe despre destinatar, pentru ca elementul surpriza va ramane de partea ta mereu.