Daca decizi sa faci o investitie in viitor pentru a-ti usura cat mai mult condusul pe distante lungi, alege o navigatie Ford Focus. Nu va trebui sa iei niciodatăa mâinile de pe volan si beneficiezi de asistenta completa pe tot parcursul drumului. Aceasta iti permite sa controlezi toate functiile puse la dispozitie si sa afli cu usurinta toate informatiile de care ai nevoie. Profita de avantajele oferite si obtine sfaturi utile care iti sunt de un mare ajutor. Software-ul dispozitivului functioneaza pe baza de android iar aplicatiile oferite sunt actualizate la cea mai recenta versiune. 

Conecteaza telefonul la afisajul masinii si foloseste-l fara sa mai fie nevoie sa atingi ecranul. Primeste indicatii rutiere reale si gaseste drumul cel mai accesibil pentru a ajunge la destinatie. Sistemul prevazut cu android auto te ajuta sa te concentrezi la condus si sa te simti cat mai relxat la volan.

Ai la indemana aplicatii muzicale si primesti sugestii de la Asistent Google, in functie de preferintele tale. O navigatie auto android vine la pachet cu toate mufele necesare pentru montaj. Aceasta se potriveste perfect in bordul masinii si nu trebuie facute nici un fel de modificari. Un sistem multimedia performant are incluse toate hartile Europei, astfel ca iti poate arata imediat orice locatie din orice tara.  

Asculta radio, conecteaza-te prin Bluetooth, foloseste TV online , si acceseaza aplicatii ca si Waze  Youtube  Facebook si scapa de griji. Acum nu mai ai nevoie de telefon, pentru ca navigatiile iti pun la dispozitie o multitudine de functii extrem de utile. Dispozitivele moderne contin mai multe harti, si iti dau posibilitatea sa memorezi si altele la nevoie si iti ofera toate informatiile aferente de care ai nevoie. Atunci cand parcurgi distante lungi prin oras si trebuie sa gasesti rapid adrese diverse, navigatia este partenerul tau de pret. 

Acestea au fost special gandite pentru a putea fi folosite, atat in zonele rurale, cat si urbane. Informatii sunt transmise prin sateliti si ajung exact acolo unde trebuie, pliandu-se perfect tuturor cerintelor. 

Soferii au la indemana un atuu deosebit de important de aceea merita sa-si indrepte atentia catre sistemele de navigatie de la Navi it. Aici gasesti modele diverse care se ridica la cel mai inalt grad profesionist. Alege intelept si foloseste-te de un dispozitiv modern zi si noapte, indiferent de locul in care te-ai afla. Pentru mai multe detalii suplimentare acceseaza site-ul online www.navi-it.ro