Tigarile electronice au reusit sa starneasca o multime de controverse inca din anul in care acestea au aparut pe piata din Romania. Aceste vaporizatoare sunt cunoscute ca fiind alternativa cea mai eficienta a tigarilor clasice pentru persoanele care doresc sa renunte complet la acest viciu.

Fumatorii se pot confrunta cu o multime de situatii inconfortabile care pot fi evitate atat timp cat inlocuiesc tigarile clasice cu tigari electronice. Aceasta schimbare te va ajuta sa iti imbunatatesti viata sociala, sa nu mai mirosi urat si sa fii respins pentru asta si sa scapi de problemele respiratorii pe care gudronul le poate provoca.

Iata care sunt motivele pentru care trebuie sa renunti la tigarile clasice si sa alegi vaporizatoare in locul acestora:

  • Folosind tigari electronice scapi de efectele gudronului

S-au facut o multime de studii asupra tigarilor electronice, iar rezultatele au aratat ca acestea sunt cu pana la 99% mai putin nocive decat tigarile clasice. Faptul ca tutunul nu mai este ars si va puteti bucura doar de aburi cu diferite arome este un adevarat plus.

  • Utilizand vaporizatoare scapati de mirosul urat al tutunului ars

Fumatorii au un miros specific, deloc placut, iar din acest motiv ajung sa fie respinsi din anumite grupuri si isi distrug treptat viata sociala. Trecand la tigari electronice va puteti bucura de experienta vapingului fara sa imprumutati un miros neplacut de la acest viciu.

Vaporii eliberati de e-tigari au un miros placut si nu sunt la fel de persistenti precum fumul tigarilor clasice. Astfel puteti vapa atat in spatiile inchise, cat si in propria locuinta sau in masina personala.

  • Nu mai ai nevoie de accesorii

Fiecare fumator de tigari clasice trebuie sa aiba mereu prin buzunare o bricheta, iar in locuinta si in masina o scrumiera suficient de incapatoare si atractiva. Atunci cand schimbi tigarile clasice si treci la tigari eletronice aceste griji dispar si te poti bucura de vaping in orice loc, fara sa trebuiasca sa faci rost de bricheta.

  • Fumati cand doriti, oricat doriti

Atunci cand aprinzi o tigara clasica trebuie sa o fumezi pana la final sau sa o arunci la mijlocul acestia, risipind bani in acest mod. Cei care folosesc vaporizatoare nu mai au aceasta grija, fumeaza oricand doresc si oricat doresc fara sa faca risipa.

  • Fara dependenta

O multime de fosti fumatori au reusit sa renunte complet la acest viciu cu ajutorul tigarilor electronice. Lichidele folosite nu contin atat de multe substante precum tigarile clasice, iar cantitatea de nicotina poate fi aleasa de fiecare vaper in parte.