Afirmatiile care iti sporesc increderea in tine insati si intr-un viitor mai bun sunt deosebit de eficiente pentru dezvoltarea personala. Una dintre cele mai cunoscute este cea creata, in urma cu mai bine de 100 de ani, de psihologul francez Emile Coué. Acesta sustinea ca viata ti se va imbunatati semnificativ daca dimineata si seara repeti de 20 de ori urmatoarea formula: „In fiecare zi, din toate punctele de vedere, totul imi merge din ce in ce mai bine“.

O astfel de formula magica – denumita „mantra“ in tarile asiatice – este si mai eficienta atunci cand o dublezi cu actiunea corecta si hotarata. Este exact ceea ce fac fetele care au ales sa lucreze intr-un studio videochat Bucuresti ca Studio-20.ro. Inca din primele zile de dupa semnarea contractului de artist-interpret, ele au parte de o evolutie constanta spre reusite tot mai importante.

Daca incepi cu dreptul, iti sporesti sansele!

In fiecare studio de videochat din Bucuresti exista o intreaga echipa care se asigura ca modelele aflate la inceput de drum se simt in largul lor si au la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru o adaptare cat mai rapida.

Prima persoana care le ofera sprijinul si informatiile necesare este trainerul de videochat, care timp de 5 zile le ajuta sa inteleaga toate secretele industriei de divertisment online pentru adulti. Le sunt descrise caracteristicile fiecareia dintre platformele online pe care urmeaza sa lucreze si sunt invatate sa foloseasca la potential maxim aparatura foto si video cu care este dotata fiecare camera de lucru. Le sunt dezvaluite inclusiv trucuri care se vor dovedi folositoare in timpul discutiilor cu membrii site-urilor.

Apoi, pregatirea devine tot mai consistenta, datorita cursurilor individuale gratuite de make-up, de limba engleza si de cultura generala. Acestea permit dobandirea sau dezvoltarea tuturor calitatilor necesare pentru a avea parte de succes intr-un studio de videochat din Bucuresti.

In toata aceasta perioada dedicata in primul rand invatarii si familiarizarii cu noul domeniu, modelele nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu banii castigati. Timp de trei luni, ele primesc, in mod garantat, suma de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de castigurile obtinute pe site-uri in aceasta perioada. Tot ce trebuie sa faca este sa participe la cursuri si sa respecte programul de lucru.

In fiecare zi mai bine, odata ce capeti experienta

Odata incheiata pregatirea si finalizata adaptarea la noul domeniu de lucru, modelele online reusesc nu numai sa atraga un mare numar de barbati dornici sa interactioneze cu o fata frumoasa, ci reusesc sa ii transforme in admiratorii lor fideli, care platesc constant pentru a se bucura de compania lor virtuala.

Prin urmare, si castigurile obtinute intr-un studio de videochat din Bucuresti evolueaza in mod semnificativ. Multe fete au reusit, de-a lungul timpului, sa aiba chiar si incasari mai mari de 10 000 de dolari pe luna, mai mult decat suficiente pentru a-si asigura independenta financiara si a-si indeplini cele mai indraznete visuri.

Intr-un studio videochat Bucuresti, fiecare zi marcheaza un progres fata de cea anterioara, iar evolutia constanta te transforma in cea mai buna versiune a ta!