Tot mai mulți proprietari de case au ales să profite de spațiul din curte pentru a amenaja o piscină. Acesta nu este doar un lux rezervat celor care au venituri peste medie deoarece există opțiuni pentru orice buzunar. Totodată, este un loc destinat pentru relaxare și distracție alături de prieteni și familie, fiind un mod ideal de a alungă căldură insuportabilă. Una dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să se țină cont este modul în care este întreținută piscină dar și zona din jurul acesteia.

 

Una dintre cele mai bune modalități prin care o piscină poate să capete un aspect deosebit și să corespundă tuturor nevoilor și exigențelor proprietarilor, este aceea de a placă zona cu deck WPC. Acest material este inovator dar și ecologic adaptându-se cu ușurință la mediul exterior. Deck-ul WPC este utilizat nu numai în spațiul din jurul piscinelor ci și în numeroase alte aplicații datorită avantajelor pe care le prezintă.

 

Cum se întreține deck-ul din zona piscinei?

 

Pe timpul verii, zona piscinei este expusă la ploaie, radiații UV, noroi, zgârieturi, și nu numai dar aceste inconveniente vor putea fi evitate doar prin simplă utilizare a deck-ului WPC. În comparație cu lemnul clasic nu necesită uleiere sau rașchetare pentru a-și recăpăta aspectul dar tot este nevoie de o întreținere minimă pentru a-și păstra aspectul pe termen lung.

Indiferent de situație, deck-ul trebuie să fie curățat de murdărie iar producătorii recomandă că pardoseală să fie spălată ocazional cu apă și o perie. Nu este necesar să cureți deck-ul săptămânal ci doar atunci când s-a acumulat praf și murdărie. Este important să ai grijă de pardoseală de tip deck WPC prin a îndepărta zăpadă pe timpul iernii, să nu faci focul în imediată apropiere a deck-ului și să respecți toate indicațiile producătorului pentru a putea exploata acest tip de pardoseală cât mai optim.

Cum în țară noastră avem patru anotimpuri, deck-ul WPC este un tip de pardoseală ideal pentru spațiul din zona piscinelor deoarece își poate păstra culoarea și nu se deteriorează cu ușurință, fiind potrivit mai ales pentru trafic intens. Mai ales dacă obișnuiești să organizezi multe petreceri la piscină cu prietenii, deck-ul este un material ideal deoarece nu alunecă și nu se deteriorează, nu se creează așchii pe suprafață și oricât de intens ar fi circulată zona vei avea siguranță că nimeni nu se va răni.

 

O soluție ideală pentru toți cei care doresc eficientă și rapiditate în întreținere

 

Deck-ul WPC este un tip de pardoseală ideal pentru persoanele care nu doresc să investească foarte mult timp pentru a întreține pardoseală exterioară. Această soluție este potrivită în special pentru spațiile publice unde este nevoie că întotdeauna pardoseală să se prezinte într-o stare excepțională, astfel încât oamenii să folosească spațiul cu plăcere și încredere. Iar dacă acest lucru se regăsește și în spațiul din zona piscinei vei petrece mai mult timp relaxandu-te pe un șezlong savurând băutură ta preferată. Ținând cont de recomandările de minimă întreținere vei putea să profiți pe termen lung de frumusețea deck-ului WPC.