Firmele de tractari auto s-au inmultit o data cu cresterea numarului de autovehicule e la noi din tara. Este foarte important ca in ziua de azi sa ai si un numar al unei firme de remorcare auto in agenda telefonului intrucat nu stii cand poti sa te lovesti de necesitatea de a apela la o firma specializata.

Desigur, este recomandat sa nu ai orice fel de numar pentru ca trebuie sa te asiguri ca sunt profesionisti si pot sa iti ofere servicii de calitate. Dar nu vom vorbi despre cum sa alegi o firma, ne vom concentra mai mult asupra etapelor care urmeaza in momentul in care ai initiat apelul catre o firma de tractari auto.

Pentru a putea fi remorcat si mai ales localizat atunci cand apelezi la o firma de tractari auto va trebui sa transmiti o serie de informatii. Astfel, firma de tractari auto va putea interveni prompt si eficient. Informatiile transmise trebuie sa fie corecte si cinstite, astfel incat apelul sa fie luat in serios iar interventia sa poata avea loc.

Informatii de comunicat firmei de tractari auto

In primul rand, trebuie sa transmit locatia exacta unde ai ramas cu masina in drum. Daca dispui de un smartphone atunci vei putea sa te localizezi si chiar sa transmiti datele exacte printr-un mesaj catre compania de tractari auto. In cazul in care nu ai un telefon inteligent atunci poti sa transmit locatia exacta de pe cea mai apropiata borna kilometrica. Locatia este foarte importanta deoarece fara aceasta informatie este ca si cum ai cauta acul in carul cu fan.

Marca, modelul masinii si alte informatii similar sunt de ajutor atunci cand transmiti informatiile necesare firmei de tractari auto. Aceste informatii sunt necesare pentru a sti ce tip de platforma sa trimita pentru a-ti tracta masina. De asemenea, o data ce au fost primite aceste informatii despre masina ta se va putea face si o estimare de pret cat mai apropiata de realitate, asadar, nu vei avea parte de costuri mai ridicate decat te-ai fi asteptat.

Mentioneaza problema si numarul de pasageri pentru o interventie eficienta

Desigur, nu trebuie sa uiti sa mentionezi si care este problema cu care te confrunti si de ce ai ramas pe marginea drumului. Astfel, vei putea sa oferi specialistilor o imagine mai clara asupra problemei si se vor putea echipa corespunzator pentru a interveni eficient. Mai mult de atat, vor putea sa iti creeze pretul final pentru servicii si sa cunosti toate informatiile inainte de a-ti exprima acordul sa colaborati.

Si, nu in ultimul rand, trebuie sa comunici cate persoane se afla in autovehicul inclusiv soferul. Masina de tractari nu poate transporta mai mult de doua persoane si de aceea este important sa mentionezi numarul de pasageri. Pe platforma este strict interzis sa se afle pasageri in masina iar daca sunt mai mult de doua persoane atunci firma de tractari auto va oferi o solutie buna pentru ca toti pasagerii sa ajunga in siguranta la destinatie.