Cand sunt intrebati despre tiparirea in format mare, majoritatea oamenilor ar evoca probabil o imagine cu litere din plastic pe un banner mare – genul de semn cu aspect amator. Dar realitatea este ca print digital format mare este ceva foarte diferit. Astazi, unele dintre cele mai impresionante si de impact continuturi creative si materiale sunt produse folosind print digital format mare. Rezultatul este o semnalizare eleganta, sofisticata si profesionala si materiale care ofera un impact vizual deosebit.

Alege print digital format mare daca vrei sa te faci remarcat

Uita de afise sau bannere mici. Gandeste-te la ceva spectaculos. Print digital format mare poate crea bannere suficient de mari pentru a cuprinde o cladire intreaga.

Alege print digital format mare daca vrei sa imprimi pe materiale diverse

Pe langa hartie si materiale plastice, imprimantele de format mare pot imprima si pe tesaturi si piele. Pot imprima pe lemn, gresie si metal. Ele pot imprima pe sticla intr-un mod care sa para ca imaginea a fost gravata pe suprafata sticlei. O gama atat de larga de posibilitati materiale face posibil sa fii creativ.

Alege print digital format mare daca ai nevoie de flexibilitate

Unul dintre marile avantaje ale tiparirii in format mare este flexibilitatea si gama de produse care iti sunt disponibile. Cu piese creative concepute pentru a se potrivi cu nevoile marcii tale, printu digital format mare poate transforma chiar si cel mai banala semnalizare intr-un afisaj personalizat.

Alege print digital format mare daca vrei ceva deosebit

Alegand print digital format mare poti explora noi posibilitati interesante. Cand abordezi un proiect cu o problema simpla de proiectare, deschizi usa catre solutii pe care nu ti le-ai fi putut imagina niciodata. Cu printul digital format mare poti crea ceva mai inovator, mai interesant si de impact.