Oricat de mare ar fi graba de a te muta in apartamentul abia cumparat, fie ca este nou, fie ca te muti in unul vechi, trebuie sa faci curatenie generala in el si abia dupa aceea ii aduci pe cei dragi sa locuiasca in el.

In trecut, la astfel de evenimente prietenii si familia faceau munca voluntara cat era nevoie. Acum ai la dispozitie o firma de curatenie care se ocupa de tot de la inceput, pana la sfarsit.

Amenajari interioare realizate de firma ce ofera servicii de curatenie in Bucuresti

Zugravitul ofera o imagine eleganta casei, dar are si un rol important in mentinerea sanatatii. Varul proaspat si vopseaua acopera si petele, dar distrug si microbii.

Nu te poti muta intr-un apartament vechi, pana nu soliciti zugravitul in intregime al acestuia. Firma care ofera servicii de calitate premium de curatenie Bucuresti este pregatita sa:

-acopere gaurile inestetice din pereti si sa repare tencuiala

-sa finiseze peretii si sa ii zugraveasca

-sa vopseasca tamplaria si anumite piese de mobilier.

Poti sa alergi tu dupa materiale sau ii poti da firmei lista dorintelor, culorile alese pentru camere si mobilier si ii soliciti sa se ocupe si de procurarea materialelor.

Helppy.ro te ajuta si cu montajul chiuvetei, oglinzii, rafturilor

Probabil ca lipsesc rafturile din debara si doresti sa schimbi chiuveta sau sa inlocuiesti oglinda patata din baie.

Toate solicitarile le poti adresa firmei pe care ai ales-o sa se ocupe de curatenie la domiciliu si care actioneaza repede si bine.

Helppy.ro ofera servicii de cea mai buna calitate, fiindca:

-operatorii de curatenie au calificare profesionala care este sustinuta de cei 10 ani de vechime. In tot acest timp mii de clienti au fost foarte multumiti de serviciile pe care le-au primit de la aceasta echipa constiincioasa.

-toate consumabilele folosite la curatenie domiciliu sunt ecologice si recipientele adunate cu grija la sfarsit de echipa si depozitate in locuri sigure, sa nu polueze mediul.

-aparatura performanta este un alt atuu. Cu un aspirator performant, praful si scamele de pe covoare sunt inlaturate in totalitate.

-firma vine cu vopseaua dorita de client sa vopseasca un dulap sau o masa.

-operatorii de servicii de curatenie se pricep si la repararea unei usi care nu se inchide, dar si la montajul unei oglinzi, al unui raft, la schimbarea chiuvetei si la ceea ce mai este de mesterit prin casa.

-poti programa curatenia in apartament sau in vila online, fara sa te deplasezi de la domiciliu.

-personalul firmei este de incredere si cat timp tu faci cumparaturi sau te plimbi prin oras, operatorii se ocupa de curatenie la domiciliu, sa nu te streseze cu prezenta lor.

In concluzie, nu te mai stresa daca urmeaza sa te muti urgent in noul apartament ca nu are cine sa te ajute sa faci curatenie!

Poti solicita servicii curatenie Bucuresti la timp, ca familia sa gaseasca locuinta zugravita, rafturile din camara montate, oglinda cea noua fixata in baie si pardoseala stralucitor de curata!

Nu este cazul sa aduni oameni pentru munca voluntara, sa muncesti pe viata si pe moarte, fiindca totul va fi gata la timp, iar curatenia din apartament exemplara!