Gazdele unui regim hotelier au ceva mai mult de gandit atunci cand iau in considerare proiecte de imbunatatire a locuintei. Investirea timpului si a banilor in spatiul dvs. poate creste valoarea proprietatii si, de asemenea, va poate servi mai bine oaspetii – speram ca va creste si evaluarile.

Asadar, cum planificati imbunatatirea regimului hotelier avand in vedere gazduirea? Am adunat cateva sfaturi despre proiectele pe care undele gazde le planuiesc si de ce mrg.apartments.

Fii personalizat

Imbunatatirea locuintei nu trebuie sa implice intotdeauna doborarea peretilor sau schimbarea podelei. Luati in considerare sa incepeti cu proiecte ale picturii, retapitare sau simple schimbari de decor. Oaspetii vin la o cazare in regim hotelier in Bucuresti in cautarea a ceva unic si desigur sa se poata simti ca acasa, asa ca nu va fie teama sa adaugati un fler personal spatiului dvs., cum ar fi afisarea obiectelor din calatoriile dvs., stocarea cartilor pe care le recomandati sau pictarea unui perete in culoarea dvs. preferata.

Adaugarea personalitatii unui spatiu poate fi, asa ca nu te gandi prea mult la asta. Alegeti ceea ce va place si incorporati elemente din intreaga viata, cum ar fi munca, hobby-urile, istoria familiei sau orice altceva.

Fii propriul tau oaspete

Experimentarea spatiului dvs. ca oaspete va poate ajuta sa identificati zonele care merita imbunatatite. Dormiti in paturile oaspetilor, faceti un dus si incercati prosoapele de baie. Daca un spatiu este dedicat exclusiv oaspetilor, incercati sa gatiti o masa in bucatarie pentru a va asigura ca totul functioneaza si ca aveti toate uneltele potrivite. Un prieten sau un membru al familiei vor putea face aceste probe in locul dvs., deoarece va poate ajuta sa gasiti potentiale remedieri pe care altfel nu le vedeti ca si gazda.

Feedback-ul oaspetilor este, de asemenea, o sursa excelenta de informatii. Este posibil ca oaspetii tai sa fi stat in multe alte locuri si pot oferi feedback obiectiv pentru a ajuta la identificarea reparatiilor necesare sau a investitiilor care merita.

Cand va ganditi la proiecte ale reparatiilor pentru spatiul dvs., tineti cont de aceste principii axate pe oaspeti:

  • Sunt obiectele practice amplasate convenabil? De exemplu, suporturile pentru prosoape sunt la indemana? Dusul este suficient de inalt pentru oaspetii inalti? Aveti o zona langa usa din fata pentru a lasa lucruri precum chei, genti de mana sau jachete?
  • Sunt resursele de baza accesibile, cum ar fi prizele de curent pentru incarcarea dispozitivelor mobile? Intrerupatoarele de lumina sunt usor de gasit?
  • Caracteristicile standard precum usile si ferestrele sunt functionale si usor de utilizat?

Utilizati gazduirea ca parghie pentru imbunatatirea locuintei

Pentru unele gazde, venitul potential poate fi un puternic motivator pentru planificarea imbunatatirilor. Ati visat sa construiti un foisor in curte, dar nu va puteti justifica inca efortul? Sau poate stiti ca trebuie sa va modernizati instalatiile sanitare, dar mai intai doriti sa economisiti bani. Gazduirea intr-un regim hotelier va poate ajuta sa va finantati imbunatatirea locuintei.

Pe langa considerentele practice de cost si timp, orice proiect pe care il asumati ar trebui sa imbunatateasca modul in care va simtiti cu privire la propriul spatiu. Daca iti face visele sa devina realitate, probabil ca merita.