Tu cat curaj ai sa experimentezi situatii noi? Probabil ca iti este greu sa dai un raspuns instant, insa iti garantam ca dupa ce ai incercat cel putin o data o sesiune completa de masaj erotic, cu greu vei reusi sa renunti la placerea si senzatiile pe care ti le confera, iar dorinta de a incerca tot mai multe lucruri noi va fi alimentata constant. Salonul erotic Confidential este locul de care ai nevoie pentru a simti din nou ca traiesti. Asta inseamna ca este cazul sa iti programezi chiar acum o vizita iar noi vom avea grija ca fiecare detaliu sa fie pus la punct in asa fel incat tu sa obtii tot ceea ce iti doresti de la o astfel de experienta.

In salonul nostru fiecare simt iti este stimulat la maxim

Desi te-ai astepta ca doar atingerea sa predomine ca stimul principal, la Confidential punem accent pe experienta per ansamblu. Asta inseamna ca vizual, olfactiv si auditiv vei fi desfatat in aceeasi masura ca si pe plan senzorial. Decorul, muzica, parfumul, toate sunt gandite pentru a contura o atmosfera afrodisiaca, care sa te imbete inca din primele secunde si sa te ajute sa te relaxezi pe deplin si sa dai voie trupului tau sa simta cele mai intense si deosebite senzatii de care cel mai probabil vei deveni dependent.

Te bucuri de cele mai frumoase si pricepute maseuze

Sa nu mai vorbim de frumusetea rapitoare a fetelor care se vor ocupa de tine pe parcursul celor cateva ore pe care le vei petrece in salon. Aspectul perfect, dar si priceperea lor te vor conduce pe cele mai inalte culmi ale extazului. Vei fi capabil sa fii constient de fiecare celula din corpul tau pe care o vei simti cum vibreaza sub fiecare atingere. Ele iti vor oferi clipe de neuitat, care se desfasoara in linii distincte in functie de tipul de masaj pentru care optezi.

Ai parte de o experienta completa de neuitat, singur sau in cuplu

Nu ai limite in ceea ce priveste intensitatea sau tipul senzatiilor pe care poti sa le simti in salonul nostru. Fie ca vrei un simplu masaj de relaxare, ori vrei sa depasesti bariere netrasate si sa exploreze mai mult din ceea ce aceste servicii au de oferit, Confidential este aici pentru a-ti satisface orice dorinta sau fantezie. Poti chiar sa te bucuri impreuna cu partenera ta de cele mai pline de intensitate sedinte de masaj care cu siguranta vor suda si mai mult relatia dintre voi si, de ce nu, veti stabili o noua activitate pe care sa o faceti periodic pentru o viata mai frumoasa in doi.