Astăzi, femeile își aleg în mare parte florile de nuntă pentru culorile și parfumul lor, dar au rămas în continuare un simbol al grației și eleganței esențiale pentru pregătirea tuturor nunților. Cert este că nicio nuntă nu poate fi completă fără o prezentare florală splendidă, prin urmare, îți poți alege florile de pe Livrare Flori Moldova.

Ce trebuie să se ia în considerare?

La selectarea florilor, mirii ar trebui să ia în considerare anumite puncte. În primul rând, trebuie să aleagă flori potrivite pentru anotimpurile în care va avea loc nunta lor. Cei care intenționează să se căsătorească primăvara ar trebui să opteze pentru flori precum lalele, zambile, bujori, forsitii și crini, în timp ce pentru nunțile de vară ar trebui să opteze pentru irisuri, gladiole, columbine, trandafiri, crizanteme, snapdragoni. Unele flori sunt mai potrivite pentru nunțile de toamnă, cum ar fi dalii, ranuncule și Brassica oleracea, iar florile de nuntă de iarnă vor include amaryllis, orhidee cymbidium, anthuriums roșii tropicale și multe altele.

Atunci când alegi flori, este, de asemenea, important ca mirii să ia în considerare tendințele actuale ale nunții. Astăzi, florarii au venit cu multe stiluri noi de aranjamente masa nunta care vor face nunta ta unică și memorabilă. Una dintre cele mai mari tendințe acum este utilizarea florilor pentru a înfrumuseța turnurile de cupcake, precum și a torturilor de nuntă. Aranjamentele florale pot include, de asemenea, accesorii simple de nuntă, cum ar fi lumânări, sau ceva cu adevărat unic și personalizat. Mirii ar trebui, prin urmare, să folosească aranjamente florale personalizate pentru a-și personaliza nunta.

Importanța buchetului de mireasă

Cea mai importantă prezentare florală la o nuntă este buchetul de mireasă. Când mireasa merge pe culoar, buchetul ei va reprezenta personalitatea ei și îi va arăta frumusețea naturală. Există multe stiluri diferite de buchete de mireasă pentru a alege. Domnișoarele de onoare sunt, de asemenea, foarte importante la o nuntă, buchetele lor pot îmbunătăți tema nunții, ceea ce face ca ceremonia să fie mai atractivă și de neuitat. Mirii ar trebui să aleagă, de asemenea, buchete mici, care să fie atractive pentru cei prezenți la petrecerea de nuntă.

Alegerea aranjamentelor florale de nuntă

Florile au și ele un loc important în recepțiile de nuntă. Mirii ar trebui să se asigure că aleg florile potrivite, astfel încât decorarea sălii de recepție și a meselor să fie perfectă.

Crearea de teme și aranjamente florale pentru o nuntă poate fi o sarcină dificilă. Întrucât sunt în curs de pregătire pentru nunți, mirii pot fi copleșiți și nu au timp să abordeze toate aspectele sale și, mai mult, este posibil să nu aibă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a găsi cele mai bune aranjamente florale. Cel mai bun lucru de făcut este să angajezi un florar care să se ocupe de nunta ta. Florarii experți au experiența necesară pentru a realiza compoziții unice, adaptate, observând locurile, decorul, rochiile, contextul și vor scoate la iveală personalitățile și detaliile cuplului care se va căsători. Au o cunoaștere detaliată a simbolismului florilor și pot alege perfect culorile care se vor potrivi perfect în decor.