O igienă riguroasă a mâinilor este asigurată dacă folosești un dezinfectant eficient. Cerințele din ce în ce mai crescute ale pieței au dus la crearea unor produse excelente: dezinfectantii pentru maini.

Aceste produse de igiena sunt realizate din ingrediente performante, biocide, care curăță pielea și înlătură microbii, virușii și bacteriile. Produsele dezinfectante sunt avizate de Comisia națională pentru produse biocide din Ministerul Sănătății, fiind testate în laboratoare și au rezultate excelente în menținerea igienei și asigurarea dezinfectării mâinilor.

Ce este dezinfectantul pentru maini?

Dacă până acum nu ai folosit gel dezinfectant, alege un produs care deja a devenit utilizat frecvent în spitale, clinici, unități de învățământ și instituții. Cei care au nevoie să își dezinfecteze mâinile, folosesc acest gel pentru că nu necesită apă, se absoarbe în piele și lasă mâinile catifelate și curate.

Un gel dezinfectant este eficient pentru că îl poți folosi oriunde te afli. Nu e nevoie să îți speli mâinile la baie, iar dacă nu ai acces la apă curentă, gelul e cea mai bună soluție. E suficient să aplici câteva picături pe mâini, freci bine și îți dezinfectezi mâinile.

Cei care lucrează în domeniul sanitar folosesc dezinfectantul de maini pentru că este rapid de folosit, oferă rezultate excelente în curățarea mâinilor și dezinfectarea împotriva microbilor. Poți comanda acasă  produsele de igiena dorite, plasezi o comandă online și primești direct produsul fără să te mai deplasezi la farmacie sau la supermarket.

Caracteristici dezinfectantului de maini

Gelul este recomandat pentru uz extern, are efect dezinfectant și antibacterian. Compoziția chimică a gelului dezinfectant prezintă pe lângă ingrediente biocide și diferite substanțe care hidratează și catifelează pielea. Gelul  distruge bacteriile de tip E-coli în procent de 99.9%.

Gelul dezinfectant conține glicerină și extract de Aloe Vera pentru hidratare și catifelare. Soluția sub formă de gel nu lasă urme grase, se absoarbe în piele și lasă miros plăcut. Spre deosebire de alcoolul sanitar, conține doar 70% alcool iar ingredientele cu acțiune biocid îl fac mult mai eficient de folosit contra microbilor , germenilor, virușilor.

Gama completa de dezinfectanti pentru maini este prezentat într-un recipient din plastic, într-o cantitate convenabilă de 50 ml. Sticluțele cu gel sunt  prevăzute cu capac și dozator, se închid etanș și pot fi păstrate la loc întunecat și răcoros.

Cum se folosește corect dezinfectantul de maini?

Recipientul de plastic are dozator, se apasă și se aplică în palme circa 3 ml de produs . Mâinile și degetele se freacă bine timp de 30 secunde până la 1 minut, până ce se usucă complet. Nu este nevoie să îți clătești mâinile, dezinfectantul de maini intră ușor în piele.

Substanțele de hidratare și emoliere sunt adăugate în gel pentru efectele benefice sănătății pielii. Când îți dezinfectezi des mâinile, riști să devină aspre, uscate, apar răni și crăpături, degetele se înroșesc și îți creează senzația de disconfort. Gelul dezinfectant are grijă de mâinile tale, catifelează pielea, se absoarbe cu ușurință și hidratează în profunzime. Îl poți folosi des, fără să te temi că vei deteriora tegumentele.