source:sharethis.ro

Vezi că casa ta este un haos chiar și după ce ai făcut curățenie. De ce trebuie să ne deranjăm să încercăm imposibilul? Să vă spun ce se poate face. În primul rând, acei oameni a căror casă pare curată nu trăiesc întotdeauna în incertitudine. Un alt motiv – oamenii au tendința de a apărea în mod neașteptat. Al doilea motiv suficient pentru mine pentru a face drumul spre resturile băii este permis. De asemenea, baia în sine este curată, cu indicii de pin.

Dacă casa ta este o mizerie … Încă o dată … Iată câteva sfaturi rapide de curățare pentru a te ajuta.

  1. Faceți un program pentru curățenia casei. Acest lucru trebuie făcut astfel încât să vă puteți planifica timpul pentru a menține curate fiecare colț al casei. Planificați-vă programul în funcție de dimensiunea familiei dvs. și de modul în care curățați fiecare loc. Când planificați curățenia casei, luați în considerare fiecare colț cu punctul că frecvența ar trebui să o curățați.
  2. Studiază toate părțile din locuința ta. Căutați hotspoturi și apoi decideți cum ați face curățenia casei. Aici îți poți da seama ce aparat ai putea face, ce poate fi redundant sau, îmbunătățit încă, pe cine poți preda sarcina
  3. Obțineți ajutor. Roma nu a fost construită într-o zi și suntem siguri că nu a fost construită de un roman. Dacă mai este cineva în casă care locuiește cu tine, roagă-l să-i ajute.
  4. Adunați materialele de curățare. O mare utilizare greșită a timpului și întreruperi atunci când curățarea caselor se mișcă ici și colo, în sus și în jos, obținând o mătură sau produse de curățare sau orice aveți nevoie pentru a înțelege sarcina pe care o faceți. Deci, înainte de a începe, faceți-vă pozitiv de care aveți nevoie.
  5. Încearcă din răsputeri să folosești produse de curățat naturale pentru casă. Curățenia nu este doar despre curățenie, ci despre măsuri de siguranță la domiciliu. Utilizarea produselor naturale de curățare vă poate proteja pe dvs. și familia dvs. împotriva elementelor nocive care sunt prezente în cea mai mare parte în toți detergenții sintetici.
  6. Obțineți mizeria gratuit. Este sigur că avem cu toții o mulțime de reviste și ziare vechi oriunde în casă. Oamenii din casă adună praf doar pentru că există un articol despre educația copiilor care au citit sau o rețetă care are un clip? Sau, dacă dulapul de lenjerie s-a transformat într-o mizerie pentru că ei resping să arunce foi vechi și lucruri, mizeria este o opțiune bună.
  7. Scapă de întrerupere. De exemplu, când urmează să faceți curățenie în casă, faceți-vă un act de bunătate și dezactivați soneria telefonului din casă. Conversația telefonică vă poate determina să vă scoateți din minte sarcina pe care o aveți la îndemână.
  8. Obțineți muzică cu curățenia casei. Nu alege acele melodii de dragoste lente. Obțineți muzică live sau hip hop, lucrurile pe care le ajungeți în starea de curățare.
  9. Angajați o companie.

Nu pentru toate zilele, dar cel puțin o dată la 365 de zile ale anului vă puteți permite să vă odihniți de la curățenia casei. Pentru aceasta, puteți angaja un agent care vine și vă curăță casa. Va trebui doar să dați instrucțiunile cu privire la ceea ce doriți și vă puteți odihni pe canapea. Acesta ar fi un adevărat tratament pentru tine.