Avand unele dificultati in vedere poate fi inconfortabil, mai ales faptul de a utiliza lentile cu dioptrii pentru a putea vedea mai bine … Dar, daca luati in considerare mai multi factori, puteti obtine o optiune potrivita care va va servi pentru orice ocazie si care se va adapta fetei si tinutei dvs. Intrati pe optica Iasi pentru detalii.

Fie ca utilizati ochelari bifocali sau progresivi,este bine ca va pot reprezenta pentru a va face sa aratati bine, asa ca va aratam cateva recomandari pentru a lua cea mai buna decizie.

Pentru multi oameni ochelarii sunt un accesoriu esential, dar in cazul celor de vedere, lucreaza pentru a imbunatati vederea, astfel incat sa devina un element necesar si nu un simplu accesoriu pentru a fi la moda.

 

Cheile alegerii celor mai buni ochelari cu dioptrii

Nu este vorba doar despre a alege intre cele mai recente tendinte de moda pentru a vedea mai bine, ci si despre a-ti favoriza fata si a te face sa arati bine, asa ca trebuie sa tii cont de urmatoarele:

  • Forma fetei tale

Aceasta este caracteristica esentiala pentru a decide pentru cea mai buna pereche de ochelari de vedere, bifocali sau progresivi, chiar si pentru a alege ochelari de soare, deoarece, in functie de modul in care arata fata da, daca este mai subtire sau mai rotunda, ii poti alege pe cei care arata cel mai bine.

In functie de forma fetei, daca este rotunjita, puteti utiliza rame dreptunchiulare, deoarece acestea va vor favoriza caracteristicile mult mai bine, daca fata este putin mai patrata, puteti opta pentru rame ovale sau mari, pentru a iesi mai bine in evidenta.

  • Culoarea parului si tonul pielii

Acest lucru este, de asemenea, important atunci cand alegeti ochelarii noi – in mod ideal, se potrivesc cu tonul pielii si parului.

Daca aveti par saten, va veti descurca foarte bine cu ramele metalice; dar, in cazul parului blond, ele merg tonuri foarte bine mai calde de rame. Daca este par grizonat, rame mai profunde si mai puternice  sunt o alegere excelenta.

Pentru fete mai palide, culorile vii, cum ar fi rosu, portocaliu, galben sau verde, merg excelent. In timp ce tonurile de piele mai bronzate se potrivesc cu tonurile moi si cele puternice.

  • Tendinte

Fiind astfel de accesorii importante, au propriile tendinte, asa ca va fi, de asemenea, foarte bine sa faceti putina cercetare pe ochelari la moda si, astfel, sa alegeti un model care merge cu dvs., iar acest lucru este actual daca doriti sa fiti la moda.

In ultima vreme, lentilele colorate si stilul vintage au preluat tendintele actuale, de asemenea ramele ochi de pisica sunt alternative excelente pentru adaptarea tipului bifocal sau progresiv.

  • Stilul tau propriu

Este un alt element cheie pentru a selecta ochelarii, deoarece acestia trebuie sa se adapteze bine la modul in care te imbraci, la accesoriile pe care le folosesti si la stilul tau in general.

Idealul este sa va asumati ochelarii  ca o completare a stilului de moda si a aspectului dvs., astfel incat sa va simtiti bine sa ii purtati peste tot … daca aveti nevoie.

  • Personalitatea ta

Ochelarii sunt un accesoriu de purtat tot timpul, asa ca ar trebui sa mearga cu personalitatea si stilul tau obisnuit.