Stim cu totii ca in sectorul sanatatii, fiecare medic poarta un halat steril, adica halate de unica folosinta, precum si pantaloni specifici in timpul programului de lucru. Acest lucru este cu atat un aspect deosebit de important de respectat, mai ales in institutiile spitalicesti. Comanda online halate sterile de la MLM Medical si protejeaza-te la locul de munca cat mai bine, mai ales in contextul pe care il traversam. Chiar daca poate parea logi, iar acest lucru s-a tot repetat in ultima vreme, este intotdeauna bine sa ne amintim faptul ca aceste halate medicale de unica folosinta este una dintre cele mai sigure metode de protectie  impotriva transmiterii infectiilor de tot felul. In situatii precum pandemia de COVID-19, acest lucru se aplica atat ingrijitorului, cat si pacientului, care sunt nevoiti sa se protejeze serios.

Daca un ingrijitor ar lucra in hainele sale civile, ar aduce bacterii inca de la inceputul serviciului sau, iar asta pentru ca le-ar propaga pe tot parcursul programului sau de serviciu in fiecare departament si in fiecare camera de spital. Prin urmare, acest lucru ar fi  in mod inevitabil daunator atat pentru pacienti, cat si pentru colegii de breasla, care pot fi supusi aceluiasi risc de infectare.

Prin urmare, este esential ca aceste profesii sa fie reglementate de o tinuta destinata exclusiv activitatii lor profesionale de asistenta medicala. In plus, pentru ca transmiterea infectiilor sa fie limitata, este necesar ca aceasta un halat chirurgical steril sa fie schimbat in fiecare zi,  iar la sfarsitul serviciului sa fie spalat si igienizat si in cazul halatelor sterile, acestea trebuie aruncate intr-un loc in care pacientii nu pot avea acces. De asemenea, este bine sa retineti ca hainele medicilor sunt adesea de culoare alba pentru medici si asistenti medicali pentru acest lucru denota faptul ca ne aflam intr-un mediu igienic, unde curatenia trebuie sa fie litera de lege. Totodata, halatele medicale trebuie curatate in fiecare zi la temperatura ridicata, de aceea este important sa fie albe. Pe de alta parte, halatele colorate folosite de unii angajati sunt mai greu de intretinut, deoarece culoare se estompeaza rapid la temperaturi ridicate.

Halatul, uniforma pentru cadrele medicale?

Acesta este un avantaj care este rar mentionat, insa este foarte important. Halatul medical face posibila diferentierea fiecarui profesionist din domeniul sanatatii atata timp cat este el poarta o piesa vestimentara rar purtata.

Prin urmare, halatul medical este foarte util pentru pacienti si profesionistii din domeniul acesta. Pacientul poate sa recunoasca usor cine este medicul care se ocupa de starea sa de sanatate atunci cand intra in contact direct cu acesta. Comanda online halate halate sterile de la MLM Medical si beneficiezi de produse de calitate, la preturi foarte atractive!