cos cadouri

Alegerea cadoului perfect poate fi o provocare, mai ales cand vrei sa impresionezi si chiar sa daruiesti ceva care sa il bucure pe destinatar. De multe ori, sub presiunea gasirii darului ideal, putem face greseli care, desi au in spate cadouri oferite cu intentii bune, pot sa le lase o impresie gresita celor dragi.

Ti-am pregatit o lista cu greselile pe care oamenii le fac de obicei, dar si cu mai multe idei de cadouri pentru persoanele importante din viata ta. Iata ce trebuie sa stii despre cum alegi cosuri cadouri!

  1. Cadouri pentru mama

Daruirea unor obiecte precum parfumuri sau ustensile de bucatarie fara a lua in considerare preferintele ale mamei tale este o greseala.

Daca mama ta are un hobby, cum ar fi gradinaritul sau pictura, un cadou legat de aceste pasiuni ar fi mult mai apreciat decat ceva fara legatura directa. De asemenea, poti alege si unul dintre multele cosuri cu cadouri pe care le gasesti in magazinele online. Oferta este una variata – gasesti cosuri cu produse de ingrijire, artizanale sau cu sticle de vin sau lichioruri.

Ce zici, mamei tale i-ar placea sa despacheteze un cos cadou plin de surprize?

  1. Cadouri pentru tata

Evita sa cumperi acelasi tip de cadou pe care l-ai oferit si in anii anteriori, cum ar fi cravate sau sosete.

Un cadou ales pe baza intereselor sau pasiunilor tatalui tau, fie ca este vorba de literatura, pescuit sau tehnologie, va avea un impact mult mai mare. Tatalui tau ii plac bauturile de calitate? Vei gasi cosuri cadouri cu vinuri de colectie, whisky sau cognac, nu trebuie sa stii decat care sunt preferintele lui!

  1. Cadouri pentru bunica

Bunicii pretuiesc foarte mult familia si se bucura si mai mult cand primesc daruri cu o semnificatie personala, cum ar fi un tablou de familie.

Uneori, cele mai bune cadouri pentru bunici sunt cele care le usureaza viata de zi cu zi, cum ar fi un aparat pentru prepararea ceaiului sau a cafelei sau poate un aparat de masaj.

  1. Cadouri pentru Iubita

Bijuteriile sau florile sunt frumoase, dar asigura-te ca vin cu o nota personala. Cum suna o cina pregatita de tine?

De asemenea, daca sunteti abia la inceputul relatiei, cadourile prea costisitoare sau prea intime pentru stadiul relatiei pot crea un sentiment de disconfort. Cosurile cadou pentru iubita te pot scoate din impas. Un cos cadou pentru femei poate contine ciocolata, flori, vin spumant, lichior de ciocolata, ceai, cafea, produse de ingrijire personala si multe altele.

  1. Cadouri pentru sotie

Cu siguranta stii deja toate preferintele sotiei tale. Totodata, deja stii si ca trebuie sa ii alegi un cadou care ii va fi pe plac, dar in acelasi timp oarecum nou, inedit – in caz contrar, poti lasa impresia ca nu iti pasa indeajuns.

Aniversarile si ocaziile speciale cer daruri unice, cum ar fi o experienta noua impreuna, nu doar un cadou material.

  1. Cadouri corporate

Cadourile prea personale pot fi inadecvate intr-un mediu corporativ. Cu ajutorul cosurilor de cadouri eviti astfel de situatii – specialistii in daruri stiu exact cum sa le pregateasca astfel incat sa transmita mesajul potrivit.

Nu lua cadouri diferite angajatilor, deoarece poti lasa impresia ca favorizezi unele persoane!

 

Inca ti se pare complicat sa alegi un dar potrivit? Fii fara grija! Echipa Cadoul Special iti vine in ajutor cu o gama variata de cosuri cadouri si pachete cadou pentru femei, barbati, corporate si ocazii speciale. La ei gasesti cadoul potrivit pentru orice situatie. Descopera oferta chiar acum!