Bodypump este un antrenament cu ritm rapid, bazat pe energie, care este special conceput pentru a te ajuta sa fii slab, tonifiat si in forma. Foloseste o combinatie de muzica motivanta, instructori fantastici si miscari dovedite stiintific pentru a te ajuta sa atingi aceste obiective mai repede decat daca ai lucra pe cont propriu.

Cum functioneaza BODYPUMP?

BODYPUMP foloseste ceea ce este cunoscut sub numele de Efectul Rep. Acest lucru s-a dovedit ca va ajuta sa dezvoltati muschii slabi, atletici, ridicand greutati usoare in timp ce efectuati repetitii mari, in loc de greutati mari, dar cu mai putine repetari.

Care sunt beneficiile BODYPUMP?

Exista o multime de beneficii ale participarii la antrenamentele BODYPUMP. Este absolut superb pentru tot felul de antrenament de fitness, indiferent daca vrei sa slabesti, sa construiesti muschi sau sa tonifiezi ceea ce ai; BODYPUMP va poate ajuta sa va atingeti obiectivele si rapid, de asemenea. Ar trebui sa faci antrenamentul cu abonament la o sala de fitness pentru a avea antrenor personal.

De ce am nevoie pentru un curs BODYPUMP?

Desigur, toate greutatile si barele sunt furnizate de sala pentru ca dvs. sa le utilizati, precum si un pas pentru fiecare participant din clasa pe care puteti efectua miscari, cum ar fi presa de piept. Va trebui sa purtati haine confortabile de antrenament si pantofi de sustinere, in timp ce propriul prosop de transpiratie si sticla de apa sunt de asemenea o idee buna, deoarece sesiunile pot deveni intense.

Cat de des ar trebui sa fac BODYPUMP?

Veti descoperi ca BODYPUMP este un antrenament cu adevarat intens care provoaca toate grupele musculare majore. Ca urmare, probabil ca ar trebui sa te limitezi la maximum doua sau trei cursuri pe saptamana, cu cel putin o zi de odihna intre ele. Daca le intercalati cu un antrenament cardio bun de cateva ori pe saptamana, veti observa ca corpul dumneavoastra va fi modelat si tonifiat foarte repede.

Trebuie sa fiu puternic pentru a participa la BODYPUMP?

Aceste clase au optiuni care se potrivesc aproape tuturor. Daca sunteti complet nou in program, puteti incepe cu greutati foarte usoare – sau chiar doar cu bara – si puteti finaliza doar primele patru sau cinci piese in cateva sesiuni initiale. Acest lucru va va ajuta sa construiti o platforma de forta si fitness, de la care puteti incepe sa cresteti greutatile pe care le ridicati.

Cat de mult ar trebui sa ridic in timpul unei sedinte BODYPUMP?

Scopul acestor antrenamente este de a ridica rapid greutati usoare in timp ce efectuati o multime de repetari, asa ca nu exista absolut nicio presiune pentru a ridica greutati mari in timpul unei ore. Este, totusi, important sa continuati sa progresati si, odata ce o anumita greutate devine prea usoara si nu simtiti efectul pe deplin, atunci ar trebui sa cresteti greutatea pe care o ridicati. Cu toate acestea, daca muncesti prea mult si tehnica ta incepe sa sufere, atunci ar trebui sa faci o pauza sau poate sa reduci cantitatea pe care o ridici.