Conturarea unui decor modern in propria locuinta poate fi unul dintre principalele obiective ale tot mai multor persoane, in materie de design interior. Astfel, pentru a-l putea atinge cat mai usor, este nevoie sa incepi cu piesele esentiale. Mesele, canapelele, dulapurile si chiar scaunele alese corespunzator pot face o diferenta mult mai mare decat piese de decor speciale. Asadar, pentru inceput poti opta pentru inlocuirea variantelor clasice cu mese pentru dining moderne si intreg aspectul camerei se va schimba radical.

Materiale diverse de calitate superioara

Lemnul a fost si va fi principalul material de realizare a pieselor de mobilier. Acest lucru se datoreaza in principal rezistentei pe care o are in fata trecerii timpului, dar si aspectului foarte elegant pe care il confera. Astfel, nici in realizarea celor mai moderne mese de dining nu poate fi omis lemnul.

Vei putea opta pentru mese de dining moderne din lemn cu insertii de metal sau chiar sticla. De asemenea, exista si varianta de mese dining rotunde exclusiv din sticla. Indiferent de modelul ales, ai garantia ca nu vei avea nicio problema din punct de vedere al calitatii oferite. Sunt durabile, rezistente si foarte estetice.

Modele variate

Aspectul va fi mereu un factor de decizie in ceea ce priveste alegerea pieselor de mobilier. In cazul produselor Expomob, mereu se incearca sa se imbine utilitatea cu un aspect placut, in asa fel incat clientul sa isi poata gasi varianta ideala foarte usor. Cel mai bun exemplu in acest sens sunt mesele pentru dining extensibile care nu doar ca arata bine, dar sunt si foarte practice. In momentul in care nu sant folosite devin un element de decor compact, care nu ocupa foarte mult spatiu.

Si in ceea ce priveste nuantele disponibile, optiunile unt nenumarate. De la clasicele nuante ale lemnului, la variante monocrome sau in nuante puternice, la Expomob vei gasi cel putin o masa de dining rotunda, dreptunghiulara sau chiar asimetrica, care sa iti indeplineasca toate criteriile.

Preturi adaptate in functie de nevoi

Preturile stabilite pentru aceasta categorie de produs sunt mai mult decat accesibile. Indiferent de bugetul stabilit in acest sens, vei avea o oferta suficient de variata din care sa alegi varianta cea mai potrivita pentru nevoile tale.

Comanda online

Pentru a plasa o comanda de mese de dining din lemn de la Expomob, lucrurile sunt foarte simple. Nu trebuie decat sa selectezi produsele favorite si sa completezi formularul de livrare si de restul se va ocupa echipa noastra.

Livrare rapida

Desi transportul produselor de mari dimensiuni poate reprezenta o problema, in colaborarea cu Expomob nu este cazul. Livram prin curier rapid, direct la usa, indiferent de dimensiunea coletului.