fiset metalic
Traim intr-o perioada in care toate informatiile pot fi stocate in mod digital!

Totusi, un fiset metalic inca reprezinta o solutie potrivita pentru a arhiva diverse acte si documente ale unei companii.

Iata patru motive pentru care sa folosesti si tu unul si cum sa-l alegi pe cel potrivit, de la Viamond!

1. Mediul digital nu este mereu sigur

Majoritatea antreprenorilor prefera sa pastreze datele firmei pe computer, deoarece sistemele de continut digital sunt de multe ori gratuite sau au costurile reduse.

Ia in considerare, insa, faptul ca un fiset metalic te va ajuta in multe situatii sa salvezi informatiile cele mai importante.

In cazul in care are loc un atac cibernetic sau alt eveniment similar, nu te vei afla intr-o postura vulnerabila.

In schimb, vei avea in continuare la dispozitie copii ale fisierelor ce vor fi sterse sau modificate.

De asemenea, intr-un fiset metalic vei putea pastra si informatii ce nu sunt prezente digital si la care nu doresti sa aiba nimeni acces.

2. Vei putea lucra intr-un mod organizat

Un birou plin de dosare iti va scadea nivelul de productivitate!

Este adevarat ca multe hartii trebuie sa-ti fie la indemana, insa dezordinea te va face sa lucrezi intr-un mod ineficient.

Din fericire, un fiset metalic va rezolva problema, deoarece vei aranja toate documentele in functie de categorie si te vei uita peste acestea doar cand va fi nevoie.

Chiar daca ai alege un model de dimensiuni reduse, va exista suficient spatiu pentru:
• Rapoarte de lucru
• Fisiere despre clienti
• Plati si facturi
• Informatii despre incasari

Astfel, hartiile importante nu se vor amesteca sau pierde si vei putea sa-ti analizezi periodic afacerea intr-un mod mai clar.

3. Un fiset metalic iti protejeaza documentele

Dulapurile din lemn obisnuinte pot avea aspectul placut, dar majoritatea nu pot fi incuiate si nici nu rezista in timp.

Pe de alta parte, un fiset metalic va conferi un nivel de securitate asemanator cu cel al unui seif.

Acesta va impiedica accesul persoanelor neautorizate la informatii si va proteja fisierele de bacterii, substante chimice sau materiale daunatoare!

De asemenea, multe modele sunt rezistente si la foc. Astfel, stii ca exista un anumit grad de protectie si in caz de incediu.

Un fiset metalic va ramane in aceeasi stare ani de zile si nu se va rupe nici daca-l utilizezi pentru obiecte voluminoase. Este durabil si vine la pachet si cu un sistem de blocare cu cheie!

4. Pretul unui fiset metalic este accesibil

Fie ca alegi un fiset metalic simplu cu doua sertare sau unul de dimensiuni mari cu mai multe rafturi, majoritatea modelelor se pot gasi la un pret rezonabil.

Cat despre costurile de intretinere, nici acestea nu sunt foarte mari, doarece metalul nu este un material scump si se poate prelucra usor!
Ia in considerare spatiul disponibil din incapere si nevoile personale! In functie de aceste criterii, vei sti si cate compartimente vor fi necesare.

De ce sa achizitionezi un fiset metalic?

Chiar daca tehnologia a evoluat rapid in ultimii ani, actele si documentele fizice inca sunt esentiale in orice afacere. De aceea, trebuie sa te asiguri ca acestea raman in siguranta si ca sunt organizate. Un fiset metalic te va ajuta sa devii mai productiv la birou si va proteja informatiile companiei tale!