fiset metalic

Daca detii o afacere sau ai rolul de manager intr-un business, probabil stii deja cat de important este mobilierul de birou. Intr-un fiset metalic Viamond.ro poti pastra toate datele companiei si le poti aranja intr-o ordine care sa te ajute sa le gasesti mai usor. Totusi, ar fi recomandat sa achizitionezi un model cu seif. Iata 3 motive pentru care sa faci acest lucru!

1. Nivelul de siguranta

Acest dulap are constructia sudata din otel, cu pereti simpli si vine dotat cu un sistem de inchidere de tip sus-jos. Exteriorul este fabricat din tabla de calitatea I si are grosimea de 0,7 mm, iar vopseaua este ignifuga. Aceasta caracteristica permite un grad de rezistenta sporit la contactul cu focul si asigura mai multa protectie impotriva incendiilor.

In interiorul acestui fiset metalic se afla 4 polite reglabile pe inaltime, care suporta o greutate de pana la 35 kilograme fiecare. Drept urmare, poti depozita si obiecte de lucru voluminoase. De asemenea, exista un seif metalic, care este prevazut cu 2 usi si 2 chei, incuietoarea fiind alcatuita dintr-o serie de 3.000 de numere diferite.

In cazul in care detii informatii la care nu-ti doresti sa aiba nimeni acces, obiectul reprezinta o masura de siguranta ideala impotriva persoanelor neautorizate. Produsul este livrat in stare complet asamblata, astfel ca nu mai este necesar sa platesti suplimentar pentru acest serviciu si vei putea economisi timp.

2. Pretul

Pretul pentru un fiset metalic cu seif este de 899,63 lei cu TVA inclus, existand o reducere de 323,63 de lei de la pretul initial. Daca decizi sa-l achizitionezi, primesti 5 bibliorafturi cadou. Desi pot parea putine, sunt suficiente pentru arhivarea celor mai importante acte. Chiar daca documentatia firmei tale este mult mai vasta, acestea reprezinta un inceput bun pentru o organizare eficienta.

Produsul este fabricat in Romania si are greutatea neta de 44.1 kilograme, design-ul lui fiind usor de integrat in orice incapere. Il poti amplasa in birou, indiferent daca acesta prezinta un stil clasic, minimalist sau industrial. Materialul este tratat conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si este acreditat de organismele internationale.

3. Optiunile suplimentare

Un fiset metalic cu seif are usi batante, care se deschid la 90 de grade, dimensiunile de 900x400x1.800 mm si volumul de 0,64 metri cubi. La cerere, acesta poate fi echipat si cu polite suplimentare. Un alt avantaj pe care-l ai la dispozitie consta in faptul ca poti schimba culoarea.

Daca vrei ceva diferit de gri, exteriorul poate fi vopsit in crem, portocaliu, rosu, verde, maro, negru sau alb. Gandeste-te la o nuanta care sa fie in contrast cu restul biroului, deoarece asa il vei scoate in evidenta.

De ce sa achizitionezi un fiset metalic cu seif?

Multe solutii digitale ajuta antreprenorii sa pastreze informatiile despre clienti, angajati sau rapoarte de lucru la preturi accesibile sau chiar gratuit. Cu toate acestea, mediul online este atacat in mod constant si poti pierde accesul la fisiere.

In plus, hartiile sunt inca necesare in orice companie. Un fiset cu seif iti permite sa pastrezi toate datele intr-un mediu sigur si sa te bucuri de un spatiu de lucru organizat.